Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klopps hyllning: ”Hade vi varit som henne hade vi vunnit 6-0”

Dagens rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

Daily Mirror lyssnar till kassaklirr. Det kommer från Victor Nilsson Lindelöf. Tidningen sätter siffror på det nya kontrakt med Man United som svensken enligt Aftonbladets uppgifter är på väg att skriva på. Det rör sig om en fördubbling av lönen till 150 000 pund i veckan. Fram till 2025 ger det 46,8 miljoner pund, eller sisådär en halv miljard kronor.

england

The Sun jagar en Unitedspelare med betydligt högre lön. Alexis Sanchéz, som får 505 00 pund i veckan levererat till sin frysbox, fick i går hela sportettan. Då var det ultimatumet: Roma eller reservlaget i United. I dag är det ”Alexis Sanchéz sätter hälarna i marken”. Han ”vägrar” lämna United och ge Roma ett svar. Fast dagens huvudrubrik kokar The Sun ihop på en match i Istanbul och en klackläktare i Liverpool. ”Europeisk SuperKop”, är en hyllning till gårdagskvällens vinnare (1-1 mot Chelsea, 5-4 e str).

ANNONS

The Times håller inte riktigt med systertidningen The Sun om Alexis Sánchez. Tidningen har rubriken: ”Alexis Sánchez vill lämna United” om han inte får regelbunden speltid. Juventus, Napoli, Milan och Inter tillhör intresserade klubbar. Men sannolikt bara för ett lån. På annan plats skriver krönikören Tony Casacrino om Supercupen, om att ”Kanté var matchens stjärna”.

Daily Telegraph håller delvis med. Den delar ut 8/10 till fyra spelare: Adrián och Mané i Liverpool samt Pulisic och så Kanté i Chelsea. Lägst betyg får Oxlade-Chamberlain, 5/10. Även domare Stephanie Frappart får för övrigt 8/10.

Evening Standard snappar upp en kommentar från Jürgen Klopp som tyder på att Liverpooltränaren hade gett domaren ett ännu högre betyg. ”Jag sa till domarteamet att hade vi spelat lika bra som de dömde så hade vi vunnit med 6-0”, säger Klopp.

Daily Mail säger sig ha anledningen till varför Manchester United inte följde upp intresset för Bruno Fernandes. Sportingstjärnans tog för många risker med bollen, påpekade Uniteds scouter.

ANNONS

Metro ger hela nyhetsettan till ett dödsfall. ”Sala och hans pilot förgiftade”. Tester på Salas kropp visar på ”troligen dödlig” nivå av kolmonoxid, skriver engelska medier. Emiliano Salas flygplan störtade på väg över engelska kanalen i januari. Han hade just skrivit på för Cardiff City.

 

ITALIEN

italien

La Gazzetta dello Sport leker med orden i ”Juve tanta joya”. Det kan stå för ”Mycket glädje för Juve” men stavningen på ”joya” är smeknamnet på Dybala. Argentinaren, som omgärdats av flyttrykten, var gårdagens huvudperson när mästarlaget hade sin årliga internmatch och sammankomst med fansen. ”Stanna hos oss, Paulo!”, sjöng supportrarna. Dybala svarade med leenden och två mål när Juve A slog Juve B med 3-1. Tidningen menar vidare att ”Balo är vid ett vägskäl”. Det pågår en intensiv kamp mellan Flamengo och Brescia om anfallarens kontraktsunderskrift. Liksom Sky Sports Italia uppger Gazzettan att Jospeh Colley är nära att skriva på för Serie B-laget Chievo Verona. ”Bara några detaljer återstår”, skriver tidningen. Den svenska mittbacken valde att inte skriva nytt kontrakt med Chelsea i våras. Bland annat Hammarby har tidigare rapporterats intresserat.

ANNONS

Quotidiano Sportivo är säker på sin sak. Under ”Sista chansen” skriver tidningen att Balotelli är ”nära Brescia”. Det är hans chans att komma tillbaka och även kunna slåss om en plats i EM-truppen.

Corriere dello Sport ser en ”Anti-Juve-allians”. Det är ”Inter, Napoli och Roma i gemensam front”. Det tolkas in i en ”trepartshandel som tar Icardi till Ancelotti, som gör Milik gulröd och som för Dzeko till Conte”. Alltså i tur och ordning till Napoli, till Roma och till Inter. CdS nämner också att Benfica har visst intresse kvar för Romas tredjemålvakt, Robin Olsen.

Tuttosport tar liksom Gazzetta dello Sport fasta på värmen mellan Dybala och fansen, ”Stanna i Juve”. Nedanför den rubriken finns en remsa med ”Inter sätter prislapp på Icardi: 80 miljoner euro”.

 

SPANIEN

spanien

Marca konstaterar nöjt att spanjoren ”Adrián är Liverpools nya hjälte”. Tidningen har också ”Ingen rör Vinícius” på förstasidan. Enligt Marca har PSG har nämnt två spelare de är intresserade av i Real Madrid vid en Neymar-affär: Luka Modric och Vinícius. Några direkta diskussioner med Real har ännu inte förts, och som rubriken antyder – Real har inga som helst planer på att släppa Vinícius.

ANNONS

Sport tar sin vana trogen ett positivt grepp på en Barcelonavärvning. ”Neymar mer optimistisk”, menar tidningen. 27-åringen och hans posse ser möjligheten till den efterlängtade flytten komma närmare efter klubbarnas möte i Paris. Sport hävdar att anledningen till att Neymar tränade på egen hand i går var för att separera honom från övriga laget, något franska tidningar avvisar (se nedan).

Mundo Deportivo ser det om att ”Neymar, nu är det din tur”. MD vill se anfallaren tydligt markera för PSG att han vill till Barça. Många hade trott på ytterligare diskussioner mellan Barcelona och PSG i samband med European Club Association-mötet i Liverpool. Men MD uppger att Barças klubbpresidenten Josep Maria Bartomeu hoppat av, och i stället kollar Barcas seriepremiär mot Athletic. MD toppar sin upplaga i San Sebastian-regionen med ”Målduellen”. Det är Willian José mot Alexander Isak. Vem av dem som får chansen som nummer 9 i Real Sociedads ligapremiär mot Valencia är oklart.

Diario Vasco tar vid med citat från Willian José. ”Isak har gjort det bra och har kvaliteter att hjälpa oss. Det skulle vara kul att spela ihop, men det är ett beslut för Imanol (tränaren)”, säger han. Willian José understryker också att han trivs i klubben och inte har några planer på att flytta.

ANNONS

 

FRANKRIKE

L’Equipe har inte Neymar på förstasidan. Nog så anmärkningsvärt dessa dagar. Men brassen återvänder till rubrikerna längre in i tidningen. Han är tillbaka i individuell träning i PSG – av rehabskäl, inte transferskäl. Men det är fortfarande snacket om en försäljning som tar störst plats. PSG har köpt Barcelonas idé om spelare plus pengar i utbyte för honom, men har satt ett minimum på 100 miljoner euro i cash. Pengarna behöver klubben för en sista fisketur på transferhavet. Enligt L’Equipe hoppas PSG på att en Donnarumma eller en Dybala fastnar på kroken. Monaco arbetar på att hämta tillbaka Tiémoué Bakayko på lån från Chelsea. Mittfältaren är öppen för idén men avvaktar för att se om någon CL-klubb är intresserad. Dessutom hoppas Monaco förlänga kontraktet med Radamel Falcao, som också är önskad av Galatasaray.

frankrike

Le Parisien tar ett annat grepp på nyhetsettan, ”Neymar vill också flytta av hälsoskäl”. Det är inte luften i Paris han oroar sig över. Neymars högerfot är skör, Ligue 1-fotboll är brutal. Den kombinationen ska finnas med i beräkningen. Enligt PSG:s tidigare läkare är risken för en ny skada i femte metatarsalbenet överhängande och därmed flera månaders frånvaro igen.

ANNONS

 

 

TYSKLAND

Bild avfärdar med ordet ”Utopiskt!” ryktena om att Eintracht Frankfurt kan låna tillbaka Luka Jovic. Han ska inte ha övertygat Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane, men Bild understryker att ingen av parterna – de båda klubbarna och spelaren själv – har något intresse av att Jovic lånas tillbaka.

tyskland

Kicker har ligastarten i fokus, men fortsätter syna Bayern Münchens transferfönster. Tre spelare väntas ansluta. Tränare Niko Kovac vill verkligen ha Mario Mandzukic. Intresset för Philippe Coutinho kvarstår och brassen är intresserad av Bayern, men han kan ingå i Neymar-affären. Då dyker Leroy Sané upp på dagordningen igen. Dessutom letar Bayern efter en ny nummer 6. Oron för Ludwig Augustinsson tar sig också in på Kickers sidor. ”Hur länge Ludde är borta vet man inte”, sa backkollegan Marco Friedel i förbigående. Det har nu gått tre veckor sedan en överansträngning i ena benet först rapporterades och försiktighetsåtgärder vidtogs. Men Bremen slirar fortsatt på svaret när svensken är tillbaka. Tränare Frank Baumann medger att det tar ”längre” än förväntat.

ANNONS

 

ÖVRIGT

Daily Breeze-journalisten Damian Calhoun har citat från Zlatan Ibrahimovic som säkert retar någon (läs: Alexi Lalas). Zlatan, som i morse svensk tid, gjorde båda La Galaxys mål (2-0 mot Dallas) säger efter matchen om lagets nyförvärv Cristian Pavón: ”Han är för bra för MLS”.

Evening Times (Skottland) tar upp Rangersfansens frågetecken till varför Filip Helander inte spelar. Det är inte bara det att han behöver tid att komma i form. Han är petad. Nikolai Katic har tagit chansen och imponerat. ”Det är antagligen därför vi inte kunnat spela Filip Helander för tillfället”, medger Rangers tränare Steven Gerrard, ”Jag säger till spelarna: ’gör vad ni kan för att behålla platsen’, och om man spelar bra får man behålla den”.

Publicerad 2019-08-15 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto