Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sommarlov!

Peter Hyllman

Nu är det så till sist dags för den här bloggen att göra sommar.

Det har varit en lång och hård säsong och det ska faktiskt bli lite skönt att hämta andan lite och ladda upp lite inför nästa säsong.

Juni är alltid månaden då fotbollsabstinensen kanske är som värst. I juli börjar man ju se ljusglimten i slutet av tunneln i och med att lagens pre-season friendlies då drar igång.

Bloggen drar igång igen för fullt i mitten av juli, vilket ger oss gott om tid att prata upp inför den kommande säsongen.

Sedan är det så klart inte omöjligt att det dyker upp något nytt blogginlägg under uppehållet, om det händer något extra spännande under sommaren, och om solen kanske inte skiner lika varmt som vanligt.

Annons

Den som lever får se.

:::

Utspritt under sommaruppehållet kommer jag även lägga upp gästbloggar för de som är intresserade av lite läsning.

Några stycken är inplanerade men de som känner sig intresserade av att få ut sina tankar i den så kallade hetluften kan ju ta tillfället i akt.

Maila mig i så fall era idéer så tar vi det därifrån.

:::

Under de knappa tio månader som den här bloggen har varit aktiv så har 375 blogginlägg publicerats.

Bloggens målsättning om ett inlägg om dagen har alltså uppnåtts.

Mer precist har 1,36 inlägg om dagen publicerats vilket speglar bloggens målsättning plus extra bloggar i samband med speciella matcher eller andra särskilda händelser.

I genomsnitt kommenteras varje blogg 215 gånger vilket så klart är ett rätt trevligt facit. Rekordet så vitt jag vet och kommer ihåg ligger över tusentalet för en enda blogg.

Annons

Vilket ju är lite sinnessjukt på fler sätt än ett.

:::

Till bloggen har ju även LINHEM bidragit som med sina närmare fyrtiotalet veckovisa rapporter från The Football League har glatt de allra flesta och tvångsmatat resten med sina imponerande kunskaper.

När säsongen drog sig in i squeaky bum time så kastade sig bloggens andra värvning in i leken. NEZIK såg med några krispiga blogginlägg till att hålla bloggen fräsch inför slutspurten.

Ett stort tack från mig till båda två naturligtvis!

Och när jag nu under sommaren ser över truppsituationen så ligger redan kontraktsförlängningar och väntar på dem om de vill.

Ett tack också till de som under säsongen har svarat för mer tillfälliga insatser vad gäller gästbloggeriet – jag tänker då, med risk för att jag glömt någon, på Johan-OtbaG, Lönnquist, Fredrik, Adam och Martin-Kildo.

Annons

:::

Min ambition när jag startade den här bloggen var att behålla det dagsaktuella men också att gå lite mer på djupet än vad som kanske är helt vanligt, vilket jag trots allt tycker har lyckats.

Dels speglar det min personlighet och dels så tar det med i beräkningen att många av er som läser bloggen läser andra bloggar och (engelska) tidningar i minst lika stor utsträckning som jag.

Alltså måste i alla fall ambitionen vara att tillföra något utöver det.

Resultatet har blivit en blogg som trots allt kräver en del av sina läsare. Men det ser jag inga problem med, då jag tycker ni klarat av det alldeles utmärkt. Även när det kanske blivit lite väl mycket ekonomi över det.

Det betyder förvisso också att det inte är en blogg som är allting för alla, men förhoppningsvis är den något för några.

Mitt löfte om en ärlig blogg, att jämföras med en objektiv blogg, tycker jag mig trots allt ha hållit.

Annons

:::

Sedan finns det så klart saker jag inte tycker mig ha lyckats så bra med.

Framför allt har jag inte riktigt lyckats få till så mycket interaktivitet med er läsare som jag önskade från början – till exempel genom att plocka upp kommentarer och puffa er input i själva bloggen.

Det kan jag bara förklara med brist på förmåga såväl som tid.

Och jag är säker på att ni har era synpunkter på vad som varit lyckat och på vad som kan göras bättre till nästa säsong.

:::

Och med detta sagt så är också ett stort tack på sin plats till alla er läser som förgyllt och förbättrat bloggen i dess kommentarsfält under hela eller delar av säsongen.

En säsong under vilken några av oss har tagit studenten, andra har testats och befordrats på sina jobb, vissa har passerat 30-strecket, några har blivit föräldrar, och ytterligare andra har helt enkelt bara blivit ett år smartare och snyggare.

Annons

Som sagt, jag ser bloggen väl så mycket som en mötesplats som en megafon, och alltså kommentarsfältet som en del utav bloggen. På så vis skapar vi den här bloggen tillsammans.

Så tack för den här säsongen!

:::

Men vi kan ju inte signa off utan någon lite roligare läsning, och Thom Gibbs bjuder ju ändå på den här rätt roliga sammanfattningen av de engelska fotbollsstjärnornas olika semesteralternativ.

https://www.telegraph.co.uk/sport/football/8575160/What-does-a-summer-holiday-say-about-a-footballer.html

:::

Min sommar kommer förhoppningsvis inkludera mycket sol och garanterat en jäkla massa ljust öl.

För på sommaren ska ölet vara ljust, då funkar till och med amerikanskt öl, men helst ska det så klart vara tjeckiskt. Och det dricks helst och bäst till vad som helst grillat.

Det, några kvittrande fåglar, kanske några skrattande barn, och en glittrande skärgård – något annat behövs inte för en perfekt sommar.

Annons

Och vem vet – kanske kan man hitta någon bra fotboll att hålla ögonen på.

Be Champions!!

Publicerad 2011-06-16 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto