Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lösa tankar från helgen

Kort och spretig blogg idag i ett försök att sammanfatta cuphelgen. Inte så mycket på grund av den feedback jag citerade och fick igår, utan för att det är det bästa jag mäktar med efter en tämligen intensiv helg, med dubbelt fokus både på pingistävlande och på engelsk cupfotboll.

:::

Starkt resultat på Anfield av Liverpool, som onekligen befäster sin i alla fall av mig givna status som ett riktigt gediget cuplag. Resultatet hade kanske kunnat bli lite vad som helst, men det är ytterst sällan en slump att ett resultat blir vad det blir.

ANNONS

Dirk Kuyt är verkligen en de stora matchernas spelare.

Visst hade jag fel om graden av abuse som riktades mot Evra från läktarna, det var helt på en hyfsat rimlig nivå. Men att jag hade fel om det är något som är till Liverpoolsupportrarnas stora cred, det är inte något som Kenny Dalglish eller Liverpool som klubb kan ta åt sig någon ära för.

Det är på cuperna som Kenny Dalglish bygger en plattform för Liverpools framtid, vad det verkar.

:::

Det var väl ändå en hyfsat stor skräll att Brighton knäckte Newcastle?!

:::

Det var väl kanske inte någon höjdarmatch på Stadio Da Lus i Sunderland, av vad jag kan bedöma av extended highlights och diverse kommentarer, men en tämligen råbarkad historia – men onekligen ser man ändå på något vis fram emot returen på Riverside.

Frazier Campbell back from the walking dead – det vore onekligen en lika intressant som oväntad lösning på Sunderlands anfallsproblem. Underskattad men skadebenägen spelare.

:::

What’s up med Bolton? Resultaten har börjat ticka in, är Owen Coyle på väg att vända rätt upp på det som såg ut att vara ett sjunkande skepp?

ANNONS

Och Crawley går ännu en gång långt i FA-cupen, en imponerande bortaseger mot Hull, två divisioner högre upp i seriesystemet. Och Stoke på hemmaplan i femte omgången ska väl inte vara någon omöjlig uppgift?!

:::

Sjuk match på Emirates. Aston Villa såg bombsäkra ut under första halvlek och Arsenal såg så där taffliga ut som nästan bara de kan göra. Men något måste ha sagts i halvtid i Arsenals och/eller Aston Villas omklädningsrum. Tre mål på åtta minuter. Jösses!! – även om det nu var två straffar, men de ska ju för all del skapas också.

Arsenalfansen buar ut Wenger vid 0-2, enligt vad som börjar bli någon form av tradition, men Emirates kokar när laget vänder på steken. Tror ni någon av de som buar faktiskt ändrar sig och ger Wenger cred för vändningen och vinsten?

Det kan betyda mycket för Arsenal, den där vändningen. Och för Aston Villa för övrigt.

…………………………………………………

Lottning av FA-cupens femte omgång:

Liverpool vs Brighton, Everton vs Blackpool/Sheffield Wednesday, Chelsea vs Birmingham, Crawley vs Stoke, Stevenage vs Tottenham, Norwich vs Leicester, Middlesbrough/Sunderland vs Arsenal, Millwall/Southampton vs Bolton.

ANNONS

Någorlunda bekväm resa för samtliga kvarvarande topplag, men fortfarande med goda chanser för några lätt oväntade mindre lag ända in i kvartsfinalspelet.

:::

Tack för synpunkter på feedbacken. Jag har läst även om jag inte hunnit svara, och ska väl försöka se vad jag kan ta med mig och omsätta i någon form av förändrad praktik.

Be Champions!!

Publicerad 2012-01-30 kl 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto