Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Spegel, spegel, på väggen där…

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Under förra fredagens cupmatch mellan Watford och Tottenham så zoomade TV-kamerorna in följande entusiastiske Watford-supporter som inte riktigt verkar ha greppat det här med att vad han ser i spegeln inte riktigt är detsamma som vi andra ser. Och enligt Murphys lag om alltings jävlighet så ska det naturligtvis uppmärksammas i TV.

Ska vi förmoda att pappa strax innan match betraktade olyckan och gjorde sitt bästa för att åtgärda situationen? Under förmaningar till sin pojk att det kan vara en idé att använda sig av vattenlösliga markeringspennor nästa gång.

:::

Be Champions!!

Publicerad 2012-02-03 kl 16:08

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons