Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Årets lag i Premier League 2012-13


:::

Brad Guzan. Har haft en strålande säsong och stundtals mer eller mindre personligen hållt Aston Villa kvar i matcherna och vid poängen. Av andra målvakter är det främst David De Gea, Asmir Begovic och Hugo Lloris som den här säsongen tävlar om platsen.

Branislav Ivanovic. En stabil pjäs i Chelseas backlinje med sina klara och tydliga styrkor i det defensiva spelet. Andra aktuella spelare på den här positionen inkluderar framför allt Pablo Zabaleta och Rafael Da Silva.

Ashley Williams. Har svarat för en mängd högklassiga prestationer i Swanseas backlinje och är imponerande i sin allmänna jämnhet. Har gjort flera klubbar i Premier League intresserade därmed. Andra backar värda att nämna i sammanhanget är Phil Jagielka och Ryan Shawcross.

Jan Vertonghen. Spelskicklig mittback som utöver att vara stabil defensivt även svarat för värdefulla bidrag offensivt. En av den här säsongens succévärvningar och en spelare Tottenham kan bygga vidare sitt lag runt. Andra aktuella spelare är David Luiz och Sebastien Bassong.

Leighton Baines. Med bred marginal den bästa vänsterbacken i ligan den här säsongen. En del utav Evertons starka defensiv samtidigt som Baines är en utav de mest produktiva spelarna framåt. Därtill en fruktad frisparksskytt. Om andra spelare är i närheten så är det framför allt Patrice Evra och Luke Shaw.

Michael Carrick. Har alltid varit värdefull för Man Utds mittfältsspel men har den här säsongen haft sin bästa tid i klubben. Instrumentell i Man Utds sätt att spela fotboll i år. Särskilda styrkor i positionsspel och passningsspel. De spelare som konkurrerar är Mohamed Diamé och Steven Gerrard.

Juan Mata. Måhända slarvigt placerad på planen av mig men laget är knappast fullständigt utan Mata, som varit en av ligans mest lysande stjärnor den här säsongen. Vibrerar av kvalitet och lyfter Chelsea minst en dimension när han spelar. Ingen konkurrent alls om sin plats.

Santi Cazorla. Har haft en stor första säsong i Arsenal och varit navet i lagets offensiva spel samt bidragit med flera avgörande insatser. Har stundtals försvunnit i lägen då Arsenal behövt honom men helhetsintrycket är med beröm godkänt. Konkurrenter är bland andra Marouane Fellaini och Frank Lampard.

Gareth Bale. Få spelare har dominerat Premier League på samma sätt som Bale har gjort den här säsongen sedan Cristiano Ronaldo härjade som värst på öarna. Påminner därtill otäckt mycket om varandra i spelstilen. Bales plats är knappast hotad men reserv är Steven Pienaar.

Luis Suarez. Buades oförskämt nog ut på PFA:s gala i veckan. Rent spelmässigt finns dock bara skäl att jubla åt Suarez säsong som blivit förkortad tack vare att han visade sig vara lite väl mycket på bettet. Trots återfallet har han den här säsongen växt både som spelare och person. Michu och Rickie Lambert får slåss om reservplatsen.

Robin van Persie. Alex Ferguson öppnade plånboken och köpte ligatiteln menar vissa. Det menar inte jag, men naturligtvis var van Persie en mycket viktig spelare för Man Utd under säsongen. Hade en olycklig svacka, men helheten är svårslagen. Avbytare är Dimitar Berbatov och Carlos Tevez.

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-05-01 kl 16:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons