Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Många frågetecken inför Man Utd vs Liverpool

Frågorna hopar sig inför kvällens tungviktsmöte i Ligacupen på Old Trafford, mellan Man Utd och Liverpool.

Hur hanterar Man Utd helgens tunga förlust borta mot Man City, som så brutalt avslöjade hur mycket laget faktiskt har kvar att arbeta med för att få spelet att fungera?

Med vilket självförtroende angriper Liverpool den här tuffa bortamatchen, efter att ha fått se en stark säsongsinledning och tidig serieledning följas upp av en poäng på två matcher och en tung förlust hemma mot Southampton?

ANNONS

Det är alltså två lag vars självförtroenden är naggade i kanten som gör avspark ikväll. Man Utd borde rimligtvis vara värre tilltygade, men de har å andra sidan fördelen av hemmaplan.

Där finns fler frågor. Kanske inte minst hur både Man Utd och Liverpool egentligen ser på och värderar Ligacupen den här säsongen. Båda klubbarna har flera unga spelare som behöver både erfarenhet och matchning.

Den stora frågan för kvällen gällande detta är om David Moyes förmår att rotera sitt lag och ge plats för de yngre spelarna. På hemmaplan, mot Liverpool, några få dagar efter en svidande förlust mot Man City.

:::

Kvällens stora samtalsämne måste annars vara Luis Suarez återkomst efter sin långa avstängning.

För naturligtvis stod det skrivet i stjärnorna att den återkomsten nödvändigtvis skulle ske på Old Trafford av alla ställen, mot Man Utd. Klubben som i alla fall enligt honom själv har orsakat mer eller mindre alla hans problem i England.

Efter sommarens karusell där Suarez utan framgång späkte ut sig själv på transfermarknaden på det mest skamlösa sätt, och förnedrade Liverpool på samma gång, så undrar man så klart över hans allmänna inställning.

ANNONS

Är det en slö och ointresserad Luis Suarez vi kommer att få se, eller är det en Luis Suarez som är hungrigare än någonsin? Om uttrycket ursäktas.

Från Liverpoollägret har det meddelats att Luis Suarez har sett oförskämt hungrig ut på träning. Något som så klart kan betyda att han bara sett både oförskämd och hungrig ut på samma gång.

Men det sannolika är nog att Suarez faktiskt är ordentligt motiverad. Allra minst för att vinna tillbaka supportrarna, med vetskapen att han blir kvar i klubben allra minst under denna säsong. Men i för Liverpool värsta (?) fall för att övertyga framtida köpare om sitt värde.

Oavsett vilket så är det så klart ett väldigt värdefullt vapen och tillskott som Liverpool då får tillgång till. Det kan också behövas, då det funnits tendenser till att Daniel Sturridge blivit för ensam och isolerad i Liverpools anfallsspel.

:::

Inga oväntade resultat igår kväll. Man City, Chelsea och Tottenham vann samtliga både programenligt och övertygande. Norwich imponerade genom att vända 0-2 borta mot Watford till seger i förlängning. Everton gick på en cupmina borta mot Fulham och är utslagna.

ANNONS

Ikväll har vi några godbitar. Newcastle vs Leeds är ett högintressant möte mellan två storklubbar. Tranmere vs Stoke är absolut ingen promenad i parken för Stoke, lika lite som Swansea kan känna sig säkra på avancemang när de möter Birmingham på bortaplan.

West Brom laddade ju ur rejält i helgen med 3-0 mot bottenkollegorna i Sunderland. Frågan är om denna urladdning är negativ eller positiv för kvällens tuffa match mot Arsenal. På förhand är det dock en svår match för Arsenal som definitivt inte har råd att ta lätt på uppgiften.

Men de flestas ögon riktas naturligtvis mot Old Trafford och mötet mellan Englands två värsta rivaler.

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-09-25 kl 09:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto