Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hörnan: Mittenlagen fortsätter imponera

:::

Superskräll av West Ham

Omgångens tungaste seger svarade West Ham för borta mot Tottenham. 3-0 på White Hart Lane är inte ett resultat man skojar bort, och West Ham kunde knappast hoppats på en bättre boost inför landslagsuppehållet.

Anmärkningsvärt med segern var att det var en laginsats som låg bakom det hela, där egentligen inte en enda enskild spelare stack ut från mängden. Något som West Ham bör se som glädjande dock är att de verkar ha fått ordning på Ravel Morrison.

Southampton fortsätter imponera

I och med 2-0-segern hemma mot Swansea så fortsätter Southampton imponera, och med 14 poäng på sju matcher så ligger de före Man City och på samma poäng som Chelsea. Det betyder fjärde plats i tabellen och ett poängsnitt om två per match.

En något bättre inledning på säsongen än den förra.

Krisläge i Sunderland och Crystal Palace

De båda klubbarna befinner sig i ett typiskt bottenlags-moment 22, där de oavsett matchbild och prestation helt enkelt inte får med sig några poäng. I och med Fulhams viktiga seger hemma mot Stoke så börjar de båda klubbarna desssutom se rätt ensamma ut i botten av tabellen.

Sunderland har ju redan sparkat sin manager men ännu inte utsett någon ersättare. En situation som inte kan fortsätta. Crystal Palace klubbledning å sin sida börjar helt säkert fundera på om Ian Holloway är rätt man att leda dem i Premier League.

En bra helg för mittenlagen

Det var annars en helt okej omgång med goda resultat för ligans mittenlag. Newcastle, West Ham, Southampton och Man Utd. Samtliga vann de.

:::

Omgångens vinnare: Southampton, West Ham.

Omgångens förlorare: Stoke, Tottenham.

Omgångens manager: David Moyes. Spelet ser ju fortfarande sisådär ut men i det läge som Man Utd befann sig är det bara poängen som är viktig. Att i ett sådant läge visa en ung spelare som Januzaj förtroendet är modigt.

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-10-06 kl 20:50

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons