Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hörnan: Tungt för topplagen i Premier League

ANNONS

:::

Omgångens vinnare: Crystal Palace, Liverpool, Newcastle, Stoke.

Omgångens förlorare: Man Utd, West Brom.

Omgångens manager 1: Mark Hughes. Var i mina ögon en manager som låg på gränsen till att få sparken. Är det fortfarande. Vinst mot Chelsea dock en bra replik. Som Nigel Adkins visade förra säsongen så är dock ett resultat mot Chelsea inte någon garanti mot sparken.

Omgångens manager 2: Tony Pulis. Andra raka vinsten med Crystal Palace som helt plötsligt gått från dödkött i nedflyttningsträsket till jämbördiga konkurrenter i nedflyttningsstriden. Har på två matcher halat in både West Ham och Cardiff.

Omgångens position: Det centrala mittfältet. Den här omgången såg vi många prestationer av hög kvalitet på det centrala mittfältet. Utöver de som uppmärksammas i elvan så förtjänar också spelare som Mile Jedinak, Scott Parker, Moussa Dembele och James McCarthy att nämnas.

ANNONS

:::

Den tredje omgången av FA-cupen brukar alltid resultera i ett jättemöte, och den här lottningen innebar inget undantag. Arsenal och Tottenham brakar samman på Emirates Stadium, första helgen efter nyåret.

:::

Kvällens match: Swansea vs Hull

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-12-09 kl 01:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto