Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hörnan: Klockan klämtar för Villas-Boas

:::

Hur länge överlever Andre Villas-Boas?

Andre Villas-Boas bad om ursäkt efter att Tottenham blivit förnedrade på hemmaplan mot Liverpool. 0-5 var en riktig näsbränna, och det värsta med resultatet är kanske att det inte på något sätt smickrade Liverpool.

Alla managers får ta sitt ansvar när deras lag förlorar. Problemet med Tottenham är inte så mycket att de förlorar matcher, utan att de så fullständigt faller samman när de väl gör det. 0-3 mot West Ham. 0-6 mot Man City. Och nu 0-5 mot Liverpool.

Det är resultat som inte en klubbstyrelse i världen skulle titta på utan att ta sig en riktigt rejäl funderare på vad som är fel med laget och hur det i så fall ska kunna åtgärdas. Och svaret nio gånger av tio på den frågan brukar bli att byta manager.

ANNONS

Tänker Tottenham annorlunda?

Steve Clarke fick sparken

West Brom tänker i alla fall inte annorlunda. Steve Clarke fick sparken från sitt jobb som manager. Från mitt perspektiv var det ett beslut som dröjde rätt precis ett år längre än jag hade väntat mig. Clarkes inledande resultat med West Brom var imponerande, men därefter har det sett allt annat än lysande ut.

:::

Omgångens vinnare: Man City, Liverpool.

Omgångens förlorare: Tottenham.

Omgångens manager: Brendan Rodgers. Under många år var det den engelska fotbollens mest otacksamma jobb. Att återföra Liverpool till toppen. Roy Evans misslyckades. Gerard Houllier misslyckades. Rafa Benitez misslyckades. Roy Hodgson och Kenny Dalglish misslyckades. Brendan Rodgers kan lyckas.

Omgångens mål: Luis Suarez, 4-0 vs Tottenham.

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-12-15 kl 22:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto