Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hörnan: Humorn är den utsattes främsta motvapen

:::

Chris Hughton lever farligt. Det kan normalt sett vara okej att förlora för en manager, men det gäller att inte förlora på fel sätt. En manager som fått erfara det den här säsongen är Andre Villas-Boas. Chris Hughton riskerar efter 1-4 mot Aston Villa bli nästa.

Ole-Gunnar Solskjaer är ligans mest misslyckade manager. Möjligen är inte misslyckad rätt begrepp utan kanske ska det snarare vara malplacerad. Det beror på hur stor vikt man vill tillmäta betydelsen av tumultet i klubben. Men Solskjaers start i klubben är sett till inspelade poäng traumatiskt usel och detta traumas omfattning antyds kanske bäst av att Vincent Tan gick ut i veckan och hävdade likt den värste 11-åring i pingishagen att Malky Mackay minsann hade haft tur som samlat ihop så många poäng med Cardiff som han gjorde.

:::

Snipp snapp snut så var Arsenals titelsaga slut?

:::

Omgångens vinnare: Liverpool, Chelsea, Newcastle

Omgångens förlorare: Arsenal, Hull.

Omgångens manager: Paul Lambert. Var en hjälte under sin tid i Norwich men har sedan han lämnat klubben mer eller mindre vägrat att förlora mot sin gamla klubb. Aston Villa gjorde processen kort med sina motståndare idag och visade upp sig från sin bästa sida.

Omgångens mål: Christian Benteke, 1-1 vs Norwich. Målet var viktigt i så måtto att det kvitterade Norwichs ledning, och Bentekes nedtagning på bröstet och volley därefter rankar högt på min snygglista.

:::

Sunderland stod emot länge men till sist räckte det inte till. Man City vann programenligt och välförtjänt Ligacupen, och för Sunderland räckte det alltså inte med 41 års titelöken. Det blir minst 42 år.

:::

Omgångens stora vinnare: MAN UTD!!

:::

Be Champions!!

Publicerad 2014-03-02 kl 21:08

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons