POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Englands hårresande VM-historia

Keegan 1982

Kevin Keegan från 1982. En engelsk föregångare som får Rudi Völler att framstå som närmast smakfull. Det sjuka är att den här typen av frisyrer faktiskt var lite tufft under den här tidsperioden.

:::

Beardsley 1986

Peter Beardsley från 1986. Mammas pojke. Ska bubben åka till VM, då måste bubben klippa sig. Kom och sätt dig här nu så ska mamma göra dig prydlig och fin!

:::

Gary Lineker 1986

Gary Lineker från 1986. Jag såg Scrubs första gången för cirka tio år sedan. Alltså har jag i snart ett decennium funderat över vem i hela helvete J.D. påminner mig så otroligt om. Och så plötsligt händer det…

:::

Chris Waddle 1990-1

Chris Waddle från 1990. Idrottshistoriens värsta hockeyfrilla, det här är ju faktiskt helt hemskt. Det sjuka så klart är att den här bilden ändå bara är ett genomsnittligt exempel, det finns värre. Det sägs att den brasilianske domaren som dömde VM-semifinalen mellan England och Tyskland inte kommer ihåg Waddle till namnet utan bara ”den där engelsmannen med den konstiga frisyren.”

:::

Beckham 2002

David Beckham från 200-någonting. Beckham och frisyrer har ju alltid varit en grej. En gång gick han omkring med en beanie i flera dagar bara för att han skulle lansera en ny frisyr ett visst datum. Ofta har det väl sett rätt bra ut, men här känns det som om Beckham har fastnat för en grej som inte riktigt är han hur mycket han än vill det.

:::

Exakt hur pressad är Sepp Blatter när han gör ett utspel om rasistisk brittisk media som granskar hans korrupta välde? Hans förhoppning är så klart att flytta diskussionen från honom själv och FIFA till huruvida brittisk media är rasistisk eller ej.

:::

Har precis inhandlat Sportbladets eminenta VM-bilaga. Men fan vet om jag inte ska ut och fiska i Wennmans krönika under någon av dagarna här. Riktigt rolig läsning stundtals.

:::

Pang!!! Stoke värvar Steve Sidwell. Riktigt bra värvning för Stoke tror jag som ju menar att laget behöver få in lite mer spelskickliga defensiva mittfältare. Lurt att inget annat lag (Arsenal!) var intresserade av honom.

:::

För övrigt anser jag att Rickie Lambert ska starta mot Italien.

:::

Så här ska det se ut:

Butcher 1

:::

Be Champions!!

Publicerad 2014-06-10 kl 06:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå