Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mitt VM-lag från VM 2014

VM är över för den här gången. Tyskland är världsmästare. Argentina kom tvåa. Världens bästa landslag vann VM. Världens bäste spelare de senaste fem åren fick inte vinna VM. Som sig bör kanske, fotboll är ju ett lagspel och då är det så klart naturligt att lag snarare än spelare vinner.

Men det finns så klart ändå utrymme för att lyfta fram enskilda spelare. FIFA gör exempelvis det genom att rösta fram spelare till det så kallade världslaget, en övning som naturligtvis replikeras av egentligen samtliga större mediahus och fotbollsjournalister.

Jag ska väl inte vara sämre jag, så varför då inte avsluta VM för den här gången, för att därefter börja rikta blickarna framåt mot den kommande klubbsäsongen, genom att prestera mitt VM-lag för den nyss avslutade turneringen. De spelare jag ser som bäst under VM med andra ord.

Självklart är detta bara en uppfattning och det finns ingen sanning jadda jadda jadda…

:::

World Cup X1

:::

Några bubblare:

Leo Messi, Argentina
Paul Aguilar, Mexiko
Thiago Silva, Brasilien
Phillip Lahm, Tyskland
Keylor Navas, Costa Rica
Alexis Sanchez, Chile
Karim Benzema, Frankrike
Mario Yepes, Colombia
Sokratis Papastathopoulus, Grekland
Daryl Janmaat, Holland
Fabian Johnson, USA
Blaise Matsuidi, Frankrike

:::

Be Champions!!

Publicerad 2014-07-14 kl 06:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons