POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

EFL-hörnan (#5): Leeds trollade bort Stoke!

Derby County 1-1 West Brom; Barnsley 1-3 Luton Town; Blackburn Rovers 0-0 Cardiff; Charlton 1-0 Brentford; Fulham 1-2 Nottingham Forest; Huddersfield 0-2 Reading; Hull City 1-3 Bristol City; Middlesbrough 1-1 Millwall; Preston North End 2-1 Sheffield Wednesday; QPR 3-1 Wigan; Stoke 0-3 Leeds; samt (på söndag) Swansea vs Birmingham.

TABELL

KANON

Nottingham Forest. Tung och meriterande vinst borta mot Fulham, en på pappret riktigt tuff match på förhand. Nottingham Forest visade att de var fullt kapabla att stå emot en hård offensiv, men framför allt kunde man se att Nottingham Forest är ett riktigt starkt lag när Lewis Grabban är i het form.

KALKON

Stoke. Leeds spelade riktigt bra ska sägas, och ser oförskämt bra ut för närvarande, men det är naturligtvis inte okej ändå att förlora som Stoke gör på hemmaplan. Det var långa stunder kattens lek med råttan och så får det självfallet inte se ut för Stoke. Svårt att tänka mig att Nathan Jones blir långvarig där.

OMGÅNGENS MATCH:

Barnsley 1-3 Luton Town. Fartfyllt och händelserikt när förra säsongens etta och tvåa från League One möttes. Det slutade med succé för Luton Town som gick upp i tidig 3-0-ledning, spelade riktigt bra fotboll, hade kanske med sig något av det flyt de saknat i sina tidigare matcher, och tog sin första vinst i EFL Championship.

OMGÅNGENS ELVA:

EFL

Manager: Marcelo Bielsa. Blir mer och mer imponerad av det arbete Bielsa faktiskt gör med relativt begränsade resurser i Leeds. Viktiga spelare har faktiskt lämnat Leeds den här sommaren vilket hade kunnat göra dem svagare, men ett kreativt och smart sätt att utveckla spelare och bolla med taktiska formationer gör ändå Leeds bättre.

BTW

Straffar. Många straffar den här omgången, och flera matcher med två eller till och med tre straffar. Preston gör två straffmål när de slår Sheffield Wednesday med 2-1.

Maupay. Brentford hade ambitioner att gå upp i Premier League inför säsongen men säljer strax innan säsongsstart Neal Maupay och är nu helt målpaj. Handling talar högre än ord.

Botten. Stoke och Huddersfield i botten av tabellen. Inte riktigt väntat, även om det bara gått fem omgångar. Det ska attans vara gammal Premier League-klubb.

SVENSKKOLLEN:

Pontus Jansson, Brentford (++). Ingen kanonmatch vare sig av Pontus Jansson eller av Brentford.

Nicklas Eliasson, Bristol City (-). På bänken, ej inbytt.

Publicerad 2019-08-24 kl 18:31

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå