Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienbloggen är tillbaka!

Italienbloggen

Det har blivit dags att ta in den italienska fotbollen i värmen på Fotbollskanalen. Jag som ska göra det heter Erik Hadzic och är en 27-årig Malmöbo. Till vardags läser jag journalistik i Lund där jag nyligen börjat arbetet med en c-uppsats. Min skrivarbakgrund kommer från Svenskafans.com, som jag skrev på i lite mer än två år. Där skrev jag om mitt utländska favoritlag Arsenal, och om det engelska landslaget under och efter sommarens EM.

Mitt intresse för den italienska fotbollen är dock lika stort som för den engelska, och därför har jag äran att återinviga den här bloggen. Plattformen kommer bestå av allt som handlar om italiensk fotboll. Från högstaligan till lägre divisioner, landslaget och spelet i maktens korridorer är alla ämnen som på något sätt kommer tas upp i bloggen. Den italienska fotbollen är fylld av olika berättelser, och det är dessa berättelser jag ska försöka lyfta  här.

Förhoppningen är att locka läsare som både är väl bevandrade i il calcio och sådana som inte är det. Den italienska fotbollen upplever inte sin storhetstid på planen, men är fortfarande lika intressant att följa med alla dess ingredienser. Hursomhelst ska det bli riktigt kul att skriva här.

Annons

Väl mött!

Publicerad 2016-11-01 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto