Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mellberg liknar en hippie

Lundhs blogg

Tog ett tag innan jag fattade vem Mellberg var. Kände bara igen honom på ett av hans långa uppspel. Anledningen var att han låtit håret växa. Såg rätt cool ut faktiskt.
Mellberg var som vanligt rak och redig. Oftast är han är kanon att intervjua. Han har försökt snacka med Zlatan om att komma tillbaka men ännu inget resultat. Intervjun får du senare här på fotbollskanalen.se.

Alex hem med magsjuka. Kan bli Kennedys öppning. Spännande.

Tänk om det blir 80 000. Vilket tryck det kan bli. Ramis Shaaban säger att det är fest, inte bråk som gäller på läktaren i Egypten. Låter kul, som jag ser det.

Att terrorhotet vilar över Egypten är tydligt. Varje gång man svänger in med bil på hotellet sniffar en bombhund runt bilen. På mitt våningsplan måste någon höjdare flyttat in. Livvakt i korridoren. Han spände ögonen i mig efter att jag tappade greppet om en tung dörr som smällde rejält.

Annons

Den största smällen var annars när Lagerbäck berättade att Rade Prica var klart bäste forward i Sydamerika. Ja, ni läste rätt. Prica var den bäste. Herregud, vad man kan se fotboll på olika sätt. Nu smällde dessutom Prica in en boll bakom Isakssons pinnar på dagens pass. Kanske är han Zlatans ersättare?

Fem, sex spelare ska ut till pyramiderna i eftermiddag. Mer lockar inte ett av världens underverk. Jag sparar det till i morgon. Vi lär ändå inte få snacka med dem.

Det brann i Kim Källströms ögon. Både på planen och utanför. Undrar vad som händer om han inte får starta?

Pontus Kåmark, som kan arabiska, skapade stor förvirring när han framträdde i en av Egyptens tv-kanaler. Han slog fast att Rami Shaaban är från Iran eftersom namnet låter persiskt. Oj, det var ett slag för dem att en av deras blev placerad i Iran.

Annons
Publicerad 2007-02-06 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto