Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Redan på plats i Milano - men ingen Zlatan

Lundhs blogg

Sitter på Malpensa i Milano och spanar efter Lars Lagerbäck och Roland Andersson. De borde vara här när som helst. Eller hur? Jag kan inte se dem än och Zlatan syns inte heller till.

Det enda spår man ser av Inters svenska superstjärna är en dassig kopiedräkt för 35 euro i tidningsshoppen med Ibrahimovic och en 8 på ryggen.

Gissar att det inte är lönt att sitta kvar, för om jag känner förbundsherrarna rätt så vill de hem till borgen i Solna och ta det här med Milanoresan ett varv till.

Sedan vill de nog sköta den diskret.

Roland Andersson är för härlig att snacka med. Han säger alltid som det är: det vill säga att de troligen ska åka och träffa Zlatan. Lagerbäck hade aldrig gett bort den på samma sätt. Han är mer av diplomat (läs: tråkig). Undrar dock om han har kunskaper nog att övertyga Zlatan om att återvända till landslaget?

Annons

Ryktena kring Z är många. De sträcker sig från att även landslagsledningen hade tröttnat på hans attityd till att han är tillbaka mot Nordirland. Blir spännande oavsett.

Lagkapten Tobias Linderoth var rak i sin analys gällande Z: "Sedan ska Zlatan in på planen också."

Tror det är få som inte tycker att Interspelaren platsar i en svensk startelva om vi bara ser till spelkunnande. Särskilt om man har 90 minuter mot Egypten på näthinnan.

"I Amerika har de uttryck som heter Monday morning quarterback". Ett av Roland Anderssons favorituttryck gällande alla vi som i efterhand har synpunkter på hur landslaget spelar.

Det är bara torsdag morgon i dag men min syn är likadan: Sverige var riktigt risigt i går mot Egypten. Men de hade inte gninstan, enligt Allbäck. Jag tror honom. Det syntes.

Annons

Undrar fortfarande vad Zlatan själv tycker? Varför nobba? Vad känner han för Sveriges landslag? Och för landslagsspelarna?

Den assisterande förbundskaptenen Andersson var nästan chockad när han fick frågan: de svenska anfallarna hade inte ett avslut på mål – hur ser du på det?

Svaret "Har vi inte det" sa allt.

Publicerad 2007-02-08 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto