Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är Engstrand med i matchen?

Lundhs blogg

Tommy Engstrand tycker att vi alla ska bojkotta landslagets presskonferenser.
För att Zlatan inte vill svara på Aftonbladets frågor.

Kom igen. Varför? I dagsläget får ju Bladets läser en hel del svar trots allt. Tror inte Zlatans svar hade blivit så mycket fylligare, tyvärr.

Om vi bojkottat hade Zlatan nog jublat mest av alla. Han hade garanterat struntat i om Lagrell & Co jagat honom att ställa upp och svara på allt.

Kan inte se att en ytterligare bojkott skulle lösa det hela. Visst, Zlatan hade varit smartare om han svarat på allas frågor men det är inget att göra något åt.
Han är som han är – och det är fotbollsspel som är hans jobb.

Annons

Ingen kräver heller att alla medier ska bojkotta Henke Larssons presskonferenser när han sitter och frustar som en häst efter varje fråga.

Tyckte Zlatan var helt okej även i dag. Han ger inte enormt med svar men han sitter där. Han svarar på en del frågor. Han skämtar ju också.

Jag gillar humorn när Zlatan säger till Skys reporter, som vill ha svar på allt krings hans bojkott, att han ska fråga journalister för att de vet bättre än han.
Men vi har ju alla olika humor – vilket kanske är tur.

Publicerad 2007-03-26 18:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto