Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajens David Johansson i EM-truppen

Lundhs blogg

Nappar på betet du och Fabian Andersson la ut på bloggen för någon vecka sen.

Isaksson, Shabaan, Wilandh
David Johansson, Mikael Nilsson, Jon Jönsson, Petter Hansson, Olof Mellberg, en ej namngiven mittback(kanske Schleebrügge om han lyckas få mer speltid i
Anderlecht?) med snabbhet som specialvapen, Erik Edman, Fredrik Stenman

Christian Wilhelmsson, Kennedy Bakircioglou, Tobias Linderoth, Louay Chanko, Kim Källström, Sebastian Larsson, Fredrik Ljungberg, Tobias Hysén

Zlatan, Elmander, Rosenberg, Oremo

Målvakterna är väl rätt självskrivna, va?
Tycker Hansson/Mellberg gjort kollektiva grodor rätt ofta senaste året eller så. Ofta p.g.a. bristande snabbhet, eller som kanske kunde ha undvikits om någon av dem varit snabb. Är Jon Jönsson snabb? Jag har faktiskt ingen koll på just den detaljen. Annars skriker svenska landslaget efter en snabb mittback – kan någon väcka 36-årige Jocke Björklund och be honom träna med Valencia resten av säsongen? Just in case.
Sen tycker jag David Johansson är en bättre högerback än Niclas Alexandersson. So, sue me.
Mittfältsuppställningen är jag mycket nöjd med. Vi har allsidiga krafter som Chanko, Ljungberg och Larsson, vi har rollspelare som Hysén, Källström och Wilhelmsson. Vi har "halvforwards" som Kennedy och "halvbackar" som Micke Nilsson och Jon Jönsson att flytta upp om det kniper. På mittfältet har jag dessutom hittat hyggligt med vänsterfötter.
Visst är Marcus Berg en måltjuv, men Oremo är allsidigare. Rosenberg får stå för måltjuvandet i b-uppställningen. Då är Oremo ett bättre komplement än Marcus Berg. Väljer man att plocka bort Rosenberg istället för att plocka bort Allbäck hade jag nog valt att ta med Marcus Berg istället för Oremo.
/ Mattias

Annons

Inte så svårt att se att du håller på Bajen. Men det är svårt att stämma dig för att du tar ut David Johansson, även om det aldrig händer.
Jag tar nog Berg före Oremo.

Publicerad 2007-09-26 13:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto