Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett vunnet vad mot en Bajenfan - en hundring in

Lundhs blogg

Tjena Olof
Nu är det kört, jag erkänner mig härmed mig besegrad. Hundringen är din och överlämnas med glädje över en espresso i Gamla Stan vid tillfälle.

I övrigt får jag tacka för en nyanserad kommentar kring händelsen igår. Det är tragiskt, pinsamt och framförallt kostsamt för Bajen att det händer. Dock händer detta på flertalet arenor varje match. Bajen har drabbats extra hårt, igen, och just nu pågår en orättvis häxjakt i media.

Det är dessutom trist att myntkastningen överskuggar Charlie Davies och Simon Helgs match igår. Dom två var bäst på plan och kommer under nästa säsong att skörda stora framgångar tillsammans med bla Erkan Zengin och Petter Andersson. Ännu en gång bevisar Bajen att man är bäst i Sverige (tillsammans med Göteborg) på att förvalta och utveckla talanger till duktiga allsvenska spelare. Detta kunde dock uppmärksammas lite mer av er journalister 😉

Annons

Hälsningar!
Tobias

….jag kan redan nu sätta 100 spänn på att Bajen vinner SM-guld nästa år 🙂

Jag och Tobbe som är inbiten Bajare slog vad om en hundring via mejl i vintras efter att han var kritisk till diverse jag skrivit om Hammarby.
Vad jag framför allt hängde mig fast vid var Henrik Appelqvists löfte att Bajen-fansen skulle få en bättre trupp i år än vad man hade 2006.
I dag kan vi alla se vad det löftet var värt – och hundringen är min. Måste avvakta lite till innan jag sätter emot i nästa vad.

Boateng och Quirino har visat att man inte ska räkna bort spelare för lätt. Men Charlie Davies måste visa mycket mer för att jag ska tro på honom.
Vet även att Bajen kan tänka sig sälja honom för rätt pris.

Annons

Vilka hektiska fotbollstider det är. Uefa-cuplottning till lunch och senare i eftermiddag är det Sebastian Larsson, Fredrik Ljungberg och de andra i landslaget.

Här i bloggen blir det full fart från och med i eftermiddag – föllj landslaget här.

Publicerad 2007-10-09 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto