Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Concha enda "skrällen" i elvan

Lundhs blogg

När Lars Lagerbäck presenterade startelvan för spelarna på Park Hotell strax efter lunch så var nog inga spelare överraskade, men ett namn överraskade mig.

Matias Conchas.
Inte för att jag inte ville se honom utan mest baserat på att Lagerbäck och Roland Andersson är grymt svaga för Mikael Nilsson.

Men med bara ett träninsgpass på fem dagar och 60 timmar utan något att äta var Nilsson för svag för det nordirländska pub-gänget som tacklar först och frågar sedan.

Annars kom alla de gamla och skadade till spel trots allt. Såg att Ljungberg nekade till att han hade en bubbelpool och att han gärna haft en.

Då är jag lite extra imponerad av den behandling landslagets "medicinska team" kör på Ljungberg. West Ham-liraren återuppstår ju nästan alltid från de döda och gör sedan jätteinsatser på planen.

Annons

En gammal VM- och EM-hjälte, som var hård och spelade landskamper och mästerskap ihop med Ljungberg, var alltid förbannat irriterad över att en spelare som så ofta var skadad i samband med träningsmatcher alltid spelade tävlingsmatcherna.

Livet är inte rättvist, helt enkelt.
Men ingen kan klaga på vad Ljungberg levererar när han väl kliver ut till match.

Publicerad 2007-10-17 13:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto