Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Filip och Fredrik till ny landslagsattack

Lundhs blogg

Hej, utgår ifrån att du inte har sett senaste avsnittet av Boston Tea Party med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Man fick bl a följa när det deltog i en presskonferens med fotbollslandslaget där bl a Lars Lagerbäck och Zlatan satt på podiet. Jag har ingen aning om man klippte inslaget för att få det att verka till F&F:s fördel men maken till likvaka var det länge sedan jag såg.

INGEN sa något. NADA hände och det enda som aktivt skedde var Staffan Lindeborgh som käkade kanelbullar…sedan ställde Fredrik Wikingsson sin (idiotiska) fråga till Zlatan om medellivslängd om x-antal år…vilket i sig var aptrist…

MEN, min fråga är…är presskonferenser med fotbollslandslaget så här förbannat urbota tråkiga? Vet att man inte vill bränna sina "bästa" frågor på presskonferenser men här var det bara tyst och pinsamt.
För övrigt så gör ni ett mycket bra jobb med fotbollskanalen.se
// David Bröms

Annons

Du har helt rätt – jag har inte sett programmet. Däremot såg jag Ekwalls bögattack på youtube och det var humor.

Beskrivningen du ger är givetvis så hårdklippt inslag att även Janne Josefsson hade skämts – och han gör ofta det för en god sak.

Filip och Fredrik är svåra att ta på allvar, jag har för mig att det var en rätt rolig konferens där Zlatan dräpte mig med svaret: "Johan är så lång att han inte är svår att hitta" – efter jag undrat om deras samspel.

Dessutom var ju Filip och Fredrik inte särskilt roliga när det gick till attack. Frågan om medellivslängden om 100 000 år var väl så där, om man är snäll.

Annons

Däremot var det humor – min humor – när det kom en engelsk herre som utgav sig för att vara reporter och han ställde en exakt likadan fråga på engelska dag 2.

Om Staffan L äter kanelbullar så är han inte ensam. Simon Bank brukar toppa ätligan av kanelbullar och kartongen brukar gå åt snabbt.

Nu för tiden får de gömma den så att inte chaufförerna ska komma ner och äta upp den.
Jo, det är sant. Det är Sverige anno 2007.

Om Lagerbäck är världens tråkigaste människa, som Filip och Fredrik utnämnt honom till, vet jag inte. Känner honom för dåligt.
Kan instämma i att han inte är särskilt festlig, men det ingår inte direkt i hans jobb att vara det.

Annons
Publicerad 2007-11-13 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto