Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan intog Madrid - Kennedy slutade inte snacka

Lundhs blogg

Gissar att rätt många rubriker i de spanska tidningar kommer att innehålla antingen Ibrahimovic eller Zlatan. De spanska journalisterna bombade på med frågor och svensken gav dem vad de ville ha – utan att gå för långt.

Som att alla spelare nog vill spela i Real Madrid men att inte alla får det. Och att Madrid-ikonen Raúl är en duktig spelare och att Zlatan inte kan svara på varför han inte får spela i landslaget.

Måste säga att Inter-stjärnan låg helt rätt i sina svar. Han gav inte bort för mycket men svarade inte meningslöst heller.
Ett tecken på att han är i balans – om något. Han stannade länge dessutom.

Fascinerande att se en del av de mer media-vänliga spelarna på plats på presskonferensen. Undrar om Kennedy Bakircioglü gått än. Han bjuder verkligen till, och det var inte svårt att fatta hur tungt det varit på slutet för honom.

Annons

För efter att ha varit på väg in i landslaget på allvar i höst blev han skadad efter Danmarks-matchen. Sju tunga veckor med mag- och ljumskbesvär gjorde att han missade Liechtenstein och Nordirland.

Tror knappast att han är aktuell på lördag sett till att han bara gjort 45 minuter med Ajax. Okej för att det är mer än "Chippen" och "Ljungan" – det är ändå inte tillräckligt för en så ny landslagspelare.

Även firma Allbäck och Svensson stannade länge i källaren på Mirasierra Suites i utkanten av Madrid.
De hade inte lika bråttom i väg som en del av deras kollegor.

Förbundet hade ordnat fram en ny spansk småkaksbuffé som är ruggig men jag kunde inte frossa riktigt. Lite för mycket att skriva och sedan gjorde mitt besök på ett argentinskt stekhus till lunch mig grymt mätt. Tyvärr.

Annons

Missa inte Ekwall vs Lundh DL i morgon. Mats Olsson är gäst och med tre dryga skåningar på rad kan det inte gå fel.
Vi tröskar igenom EM-kvalet, Lagerbäcks framtid och varför just Bengt Andersson blev intervjuad på Fotbollsgalan.

Publicerad 2007-11-15 18:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto