Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är det framtiden som gör att vi måste ha solglasögon?

Lundhs blogg

På den tiden då jag tjackade skivor och sprang på konserter – typ i gränslandet mellan proggen och punken – så dök det upp en låt om att framtiden var så ljus att liraren som sjöng var tvungen att ha solgalsögon. Vet inte om framtiden är ljus, men solbrillor gäller här i Hollywood. Just nu är det full solning som gäller vid poolen på The Standard på Sunset Boulevard. Det är kungligt och då går det att svälja att Kåmark slog mig i pingis.
Hade jag bara haft annat än sandapper på mitt racket hade jag skruvat ut honom.

Just matchdagar kan vara lite lugnare eftersom det inte finns så mycket att göra mer än att läsa på och ladda. Det gör vi nu, eller Ola W pluggar hårt och jag Kåmark och Lyr beundrar utsikten över LA. Kanske sneglar vi lite på poolen med leksaker i för att se vilket badmode som är hett. Förutom att vi kan konstatera att det är lite tyg som är den rådande trenden så är det bara att inse: tatuering och/eller piercing är ett måste nu när vi går in i 2008.
Funderar på att ta Zlatans "Only God can judge me". Kan inte bestämma mig för vilken piercing.

Annons

Hinner nog inte till matchen, men ska däremot smita in hos barberaren på hotellet för att få en avhyvling. Tror jag ratar Take it all off för 15 dollar och går på lite dyrare. Typ 50 dollar, det är ju ändå ett klipp (förlåt, jag har hängt med Kåmark en vecka) jämfört med Sverige.

Om ett par timmar ska vi styra söderut i LA och matchen. Den går 17.30 här, vilket gör att den går förbanat sent i Sverige. Lasse Richt sa att förbundet försökt rubba matchtiden för att det skulle vara n bättre svensk matchtid, men jänkarna sa nej.
Tydligen finns ett inttresse trots allt. LA Times har inte en rad i dag heller. Inte en rad på hela veckan…

Kul att många mejlar med frågor till Fotbollskanalen On Tour. Pumpa på till olof.lundh@tv4.se så kör vi lite i sista avsnittet och kanske i samband med matchen.

Annons

Viktor Elm är nu ensam om att inte veta om han får spela en enda minut. Gissar att Kalmars man i truppen får göra ett inhopp. Lite förvånad att Lagerbäck körde Rönningberg och Wernbloom. Tycker att Safari hade varit mer spännande, däremot är det kul med en spelartyp som Wernbloom. Undrar bara hur bra han kan bli? Ett av ämnena som vi körde till frukost och både jag och Kåmark tycker att han verkar intressant. En sak vi är överens om.

Har överhuvudtaget varit många och långa fotbollsdiskussioner här på resan. Inte minst om att betygsätta spelare. Kan bara konstatera att journalister och före detta spelare har en syn som skiljer sig i ämnet. Vi kan säga att det handlar om 180 graders skillnad.
Hestigt blir det också, och ganska kul. Nästan så att det blir trist att dra hem på söndag morgon.

Annons
Publicerad 2008-01-19 22:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto