Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hade Zlatan spelat för Skåne i EM?

Lundhs blogg

Tjena Olof!
Tror du rent hypotetiskt om Skåne skulle varit självständigt att Skåne skulle ha någon chans att kvalificera sig till de stora mästerskapen? Skåne har ändå producerat internationella stjänor som Zlatan, Isaksson, Ljungberg som fortfarande är aktiva. Det ända som saknas är en tongivande mittback enligt mitt tycke, för Jonas Olsson och Jon Jönsson är inte mogna att styra ett landslag, och Anders Andersson har jag svårt att se som den personen. Och är inget större fan av Granqvist.

Målvakter: Isaksson Manchester City, Sandqvist Malmö FF, Persson Trelleborgs FF

Backar: Safari Malmö FF, Jönsson Toulouse, Olsson NEC Nijmegen, Concha Bochum, Granqvist Wigan, M.Nilsson Panathinaikos, Rönningberg Helsingborgs IF, A. Andersson Malmö FF.

Mittfältare: A.Farnerud Stuttgart, P.Farnerud Sporting Lissabon, D.Andersson Malmö FF, Lindgren Ajax, Ljungberg West Ham, Wilhelmsson Deportivo, Lantz Helsingborgs IF

Anfallare: Ibrahimovic Inter, Rosenberg Werder Bremen, H.Larsson Helsingborg, Prica Sunderland, Lawan Horsens

/Andreas

Just Rade Prica är från Ljungby och Småland så honom kan du glömma. Kanske hade jag fimpat Fritz Persson och satsat på Ängelholms U21-keeper eller Daniel Andersson. Tveksamt om Lantz och Lawan Horsens platsat.

Annons

Annars är det inget snack om att Skåne är det bästa distriktet i Sverige – och det säger jag inte bara som skåning – däremot tror jag det hade varit svårt att nå stora mästerskap. Med 1,2 miljoner invånare är Skåne nog för litet.

Eller har jag fel om att Skåne är bästa distriktet. Mejla mig om era konstellationer och utbrytarrepubliker – som republiken Jämtland – till
Ola Wenström tycker att jag framstår som mer diabolisk än vad jag är i mina korta uttalanden på Dagensmedia.se, där det handlar om ett blogginlägg som jag själv avpublicerade.

Anledningen till att jag inte ville fördjupa mig i ämnet är att jag inte vill att uppgiften ska leva vidare.
Det var helt enkelt onödigt skrivet och det var i en blogg – inte i form av någon nyhetsartikel. Då är det inte konstigt att jag själv drar in det.

Annons

Kan inte förstå upphetsningen gällande det, för fler tidningar än Dagensmedia har jagat mig sedan jag kom hem från Istanbul. Bara att lära sig av det också, men det är inget snack om att man tröttnar en aning när reportrar lägger kraft på det.

Publicerad 2008-02-10 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto