Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kan sekonderna lämna ringen?

Lundhs blogg

Snart dags för rond 2 med Lasse Lagerbäck. Ska bli intressant att se vilken strategi han väljer. Gissar att han ligger lågt.

För egen del har jag inte lagt upp någon strategi – och det är relevanta frågor som gäller. Efter att jag blivit public enemy number one så har jag fått en hel del stöttande mejl och även telefonsamtal.

Som det här:

Nej, jag håller på dig Lundh. Det sunda förnuftet hos folk verkar ha flygit iväg en sväng. Det hade nog kvittat vad frågan handlat om, det hör till att man ska vara emot media helt enkelt. Och när folk anser att det är fel att ställa frågor ifall en skadad och gammal lagkapten är given börjar man ju undra. Vad vill folk läsa? vad vill folk veta om landslaget? Sverige-Slovenien 1-0 och en liten matchtext på det.
Usch! Keep up the good work. Även om jag tycker du är mycket bättre i tv.
/Robin

Annons

Både Expressen och Aftonbladet kör vidare på Lagerbäcks utbrott och det gör även DN och kanske en del andra också. Har inte hunnit ta in riktigt allt.

Vi har tyvärr haft en del tekniska problem med sajten att det andra jobbet blivit lidande. Kanske är det Lagerbäcks hämnd? Ni ska veta att vi jobbar på det – FRENETISKT.

Fascinerande att Zlatan tar fram en pistol och gör mantelrörelse i en webbkamera som Nike placerat i hans garderob.
Ja, den mannen lämnar ingen oberörd. Kanske kan en fråga om det röra om.

Kanske Lagerbäck kan fördjupa sig i det i stället för Ljungbergs ve och väl? Och om lagkaptenens position överhuvudtaget kan diskuteras.

Med start 16.45 kliver följande gäng fram: Majstorovic, Stoor, Ibrahimovic, Källström, S Larsson och Linderoth.

Annons

Då får vi veta vad som händer med Linderoth – om det blir EM eller ej.

Publicerad 2008-05-28 12:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto