Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Flytande Toblerone till frukost

Har schweizarna en helt egen kostcirkel? Efter mindre än ett dygn på Hotell Dante i Lugano har sockerinfernot bara tilltagit.
Trodde jag skulle tuppa av när jag såg frukostbuffén.

Choklad, choklad och choklad. Det var choklad i nästan allt. Och nej, jag skojar inte.
Grymmast var chokladfonduen och den flytande Tobleron som Ekwall drog i sig till sin Chokladpannkaka.

Jag höll mig till nyttigheter – trodde jag – men det visade sig att de grova frukostflingorna var dopade med en del flingor dragerade i vit choklad.
Var är Wada när man behöver dem?

Och lägg då till hela hotellet redan tidigare är en enda sockerfälla med nya kakor och enorma godisskålar överallt.
Var man än fäster blicken står det något sött och lockande.

Hotell Dante är sockrets Sodom och Gomorra och jag är lika skakad som Lagerbäck efter min första fråga om Ljungberg.
Hade förbundets inforguru Jonas Nystedt varit här hade jag vänt mig mot honom och sagt: "Unbelievable".

Själv håller jag godisdemonerna stången och kontrade med en löptur längs Lugano-sjön. Även om vädret var sämre är det vackert och det är en skön mix av Private Banking-palats, dyra boutiquer, exklusiva restauranger, flådiga hotell och villor och ett Casino.

Känns dock som om det är vktigt att man har en plånbok modell XXXL fall man ska kunna göra sig gällande i Lugano.
Tur då att man har en stadig frukost att rida på.

Publicerad 2008-06-04 kl 10:59

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons