Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fick Zlatan också höra hårda ord?

Lundhs blogg

Bladet drog stenhårt på att "BLÅGULT skällde ut TV4-stjärna". Nej, det är inte jag utan Ekwall som är inblandad i den händelsen. Snacka om nyhetsbrist.

Ja, ja, okej för att Lasse Richt återger att Roland Andersson och Lennart Ljung blev förbannade när han och Expressens Mathias Lühr skojskrek när Richt slog inlägg.

"Det är deras arbetsplats", hette det från Richt till Ekwall efter träningen och "det var inga snälla ord som Roland och Lennart sa om dig och Lundh."

Om mig? Jag som inte ens var där fick alltså pisk. Däremot är det uppenbarligen okej för Zlatan att skämta med Ekwall under träningen. Eller var det "inga snälla ord" Zlatan fick höra efter det?

Annons

Ja, ja, det är spänt på fler håll än hos Lagerbäck. Mycket står på spel och det börjar märkas på fler än spelarna. Richt är inte ensam ledare om att vara spänd som Björn Borgs racketsenor. Nu ny träning, och kanske nya utskällningar?

Det är en fascinerande kamp mellan två superstjärnor som pågår inför varje svensk träning. Ljungberg och Ibrahimovic verkar tävla om att komma in sist på träningen. Bägge har varit försenade till passen alla tre dagar och Lagerbäck väntar med att kalla till sig alla spelare innan lagkaptenen och Inter-stjärnan är på plan.

I dag vann Ibrahimovic kampen när han släntrade in en halv minut efter Ljungberg och han har därmed reducerat till 1-2. När "Ibra" kom in hade de flesta spelare varit inne 10-15 minuter på planen. Det är lite som "Kalla kriget" mellan Sovjet och USA på den tiden det begav sig.

Annons

Jag och Lühr gick tungt på Ljungbergs hat-trick när vi hade betting på pressläktaren så nu får vi slanta till Ekwall som satsade på "Ibra". Bara fem franc, så det ska jag klara utan att behöva utöka bolånen.

Publicerad 2008-06-06 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto