Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Animale", skrek den galna kärringen i baren

Lundhs blogg

Upptäckte en minimal sportbar rakt över gatan från hotellet inför EM-premiären. Gick knappt in en normal flatscreen och en bar i rummet – och det gjorde mig sugen.

Det satt även lite flaggor, vimplar och halsdukar i rött och vitt. Efter att ha gått runt i ett EM-dött Lugano kändes det som att komma hem att se baren.

Rusade dit fem minuter före avspark och trodde jag skulle få svårt att få plats. Icke – bara ett fåtal schweizare var där.
Några gick efter sju minuter av matchen. Så hett är EM i Lugano.

Endast ägarinnan, en något rundlagd kvinna i 60-årsåldern i landslagströja, verkade taggad. Hon sjöng nationalsång med handen på bröstet och var allmänt stirrig.

Annons

Jag satte mig i enda hörnet med soffa och det var helt tomt där. Kvinnan hånade mig högt när jag inte betsällde en jätteöl och de andra i baren garvade.

Så fort något hände i matchen skrek hon rakt ut och hon levde verkligen med i spelet. Kanske på gränsen om ni frågar mig.
När Frei blev skadad skrek hon "Animale" om Grygera.

Besvikelsen var stor när det blev förlust för hemmanationen. Så när Ekwall och jag skulle se den andra matchen fick vi inte komma in i baren.
Hon stängde och sa till oss att "Go Home".

Men kaffet var i alla fall starkt och gott. Att vi fick mackor när vi beställde nötter var också ett plus.
Synd bara att hon var en så taskig förlorare.

Annons
Publicerad 2008-06-07 20:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto