Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

En god gärning - Sam fick min EM-biljett

Jag nappade på att ge Sam Dezfoolia min överblivna EM-biljett.
Motiveringen var enkel: han och hans mamma glömde biljetterna.

Tjena (Långe) Lundh.
Ligger i min säng på ett hotell i Linz en bit utanför Salzburg. Hade tänkt gå på matchen imorgon och hade köpt två biljetter men ett misförstånd med min kära mor gjorde att biljetterna glömdes kvar hemma i Göteborg. Jag trodde att mor tog med sig biljetterna och hon i sin tur trodde att jag hade med dem.
Hade samlat ihop pengar i ett halvår och det känns riktigt surt att jag slösat dem på ingenting. Har t.o.m. redan bokat tågbiljett till Salzburg imorgon.
Jag skulle vara evigt tacksam om jag vann denna biljett. Har verkligen, verkligen, verkligen ingen lust att gå runt i Salzburg och lyssna på Mozart när det pågår en EM-Match mot de regerande europamästarna.
Tack på förhand, Sam 14 år

Här ovan kan du se en glad Sam efter att han fått biljetten utanför klassiska hotell Sacher – där en känd tårta är gjord.

Publicerad 2008-06-10 kl 17:07

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons