Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

I Europa är Sverige en ful ankunge

Lundhs blogg

Vet inte om ni såg Lagerbäcks nyligen avslutade presskonferens. Alltid kul med utländska journalister och deras frågor – för då får man en bra bild av synen på Sverige.

Som att landslaget är för gammalt. Som att landslaget utan Zlatan inte hade varit något överhuvudtaget. Som att Lagerbäck anses ha en ansträngd relation med Zlatan.

Bara att inse, ingen ute i Europa jublar över en svensk plats i kvartsfinalen. Utan Zlatan hade knappt något ens lagt något krut på det blågults styrkor.

Förbundskaptenen hanterade det bra och erkände Ibrahimovic betydelse för laget. Dessutom lyfte han fram att anfallaren mognat som människa och nu var en lagspelare, både på och utanför planen och därmed en positiv kraft.

Annons

Jag blir mer störd på de brittiska journalisternas frågor. Det som om de tror att Union Jack fortfarande regerar på de sju haven och att tiden står still på 1966 då de vann sin enda titel på ett feldömt mål.

Åk hem till Harry Redknapp o Co era losers – och koncentrera er på det ni är bra på: CRICKET!!! och DART!!!

Publicerad 2008-06-16 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto