Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Schweizarna skyller på fransmännen när det gäller käket

Lundhs blogg

Vad är det med Schweiz? Landet borde aldrig fått ordna EM. Få hotell. Noll flexibitet. Och ingen riktig stämning.

Sedan går inte att käka efter 22 – vilket är ett I-landsproblem, men ett allvarligt sådant.
Vi har försökt i Basel men det går trögt.

I kväll fick vi på nåder beställa något som såg ut att vara pizza men som visade sig vara tunnbröd i ugn med crème fraiche, ost och lite annat.

Jag fick hårtorken av restaurangmanagern när jag frågade om det gick att göra ett undantag och även fixa en sallad.

Hade jag castat en film om ett krig förr i tiden hade hon varit given lägervakt. Men nu gör jag ju inte det, men jag har adressen om någon är på jakt.

Annons

Till slut kom tunnbrödet in, och det var utan tvekan det äckligaste jag ätit på länge, och det värsta var att den schweiziske servitören skyllde på fransmännen, och att de hittat på den här rätten.

Sett till vad jag känner till om det franska köket så hade man fått ett kraftigt spöstraff om man serverat något som det vi fick i kväll.

Vi tog kaffe på vårt nya hotell som även är tyska landslagets hotell. Bäst var att någon var övertygad om att Ekwall var Jogi Löw – tills han såg den riktige Löw.

De iskalla tyskarna hade spärrat av hotellbaren. Inte för att spelarna inte skulle få gå dit – utan för att de skulle få ha den i fred.

Annons

När jag gick och lade mig satt ett gäng landslagsledare i baren och drack öl. Såg bara någon spelare men det är oklart vad som fanns i hans glas.

Via Ekwalls blogg halkade jag rakt in i "Chippens" semester. Kul att Bild prickade rätt denna gången – tidigare under EM förväxlade man mittfältaren med Andreas Isaksson.

Publicerad 2008-06-24 23:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto