POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Vem hade inte velat se Lagrell svepa en pint så

Klassiska bilder från Emirates i lördags när Newcastles ägare Mike Ashley måsta dra i sig en pint efter att hans lag blivit förnedrat av Arsenal.

Så hade man ju velat se big boss Lagrell på läktaren, eller kanske än mer Sune Hellströmer. Iförda landslagströjor och skakandes på huvudet. Vi behöver taggade ledare…

Fast det händer nog inte, och förhoppningvis inte i Tirana på lördag. För trots allt vill väl de flesta se Sverige i Sydafrika.

Tungt att Svennis tror på Sverige. Fick ett snack med honom om hans nya klubb i Sydafrika och mycket annat: City, Mexiko, 3-5-2 och att satsa på unga spelare. Just klubbköpet i Sydafrika har jag jagat på sedan i våras.

Om ett par timmar är det första träningen för landslaget på Stadion. Kan inte se annat än att det blir Tobias Linderoth som är ny lagkapten. Han kommer till dagens presskonferensen, men inte Zlatan.

Jag är där och kommer att rapportera för fullt från både träning och presskonferens.

Vill ni följa ett gäng ölstinna svenska fans på väg till Tirana så är det fritt fram här – men jag tar inget ansvar. Jag lovar att de kan svepa som Mike Ashley…

Publicerad 2008-09-02 kl 10:52

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå