Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gryningsflyg till värmen och Albanien

Lundhs blogg

Sitter på Arlanda efter den sköna bagarväckningen 04.50 och ser väderrapporten och det är ett stort H över Albanien.
Talas om 35 grader.

Sett till att Zlatans knä trivs bättre i värme, enligt vad han sa i går på presskonferensen så verkar det lovande med ett stort H.

Jag är fortfarande skeptisk till 3-5-2. Mycket skeptisk.
Även om jag motvilligt får ge Ekwall i Ekwall vs Lundh att han har en poäng i att alla gnäller om förändringar – och när de kommer är de fel.

Skit samma, jag är ändå skeptisk. Inga svenska spelare är vana vid att spela 3-5-2 och man har inte råd med några billiga baklängesmål i ett VM-kval.

Annons

För tidigt att testa i en tävlingsmatch redan nu. Ge det lite mer tid, det finns två träningsmatcher till i höst som man kan nöta in det.

Okej för att det var en sprakande offensiv mot Frankrike, men Sverige förlorade om nu någon missade det och det visslade in tre bollar.

För övrigt måste jag säga att det senaste Ekwall vs Lundh var tungt. Visst, David Fjäll var på hugget – men hans minspel efter att Ekwall beskrev honom på knä och…ja, det var skakande.

Publicerad 2008-09-05 06:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto