POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Kommer "Adde" i stället för Svensson och Linderoth?

Anders Svensson är redan borta. Tobias Linderoth är inte i träning än och det låter som om han tackat nej till att vara med i VM-kvalet mot Portugal.

Vem kommer in? Ja, sett till hur det sett ut tidigare är det Daniel Andersson och Sebastian Larsson som fyller två defensiva platser om det blir 3-5-2.

Om Lars Lagerbäck inte vänder tillbaka till 4-4-2, då är det kanske bara Malmö-ankaret Andersson som fyller upp den defensiva rollen.

Jag, Pierre och Axel på redaktionen spånade om vem som kan komma in i truppen. Kanske är det Andreas "Adde" Johansson? Den förre Dif-spelaren gör succé i Ålborg.

Att Rasmus Lindgren skulle blixtinkallas verkar inte troligt, särskilt inte sett till att Lagerbäck såg Groningen i söndags och inte Ajax.

Gissar på följande trupp med 22 man:

Målvakter: Andreas Isaksson, Johan Wiland
Backar: Fredrik Stoor, Mikael Nilsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Petter Hansson, Oscar Wendt, Max von Schlebrügge, Andreas Granqvist
Mittfältare: Sebastian Larsson, Kim Källström, Daniel Andersson, Samuel Holmén, Viktor Elm, Johan Elmander, Andreas Johansson, Christian Wilhelmsson
Anfallare: Henrik Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg, Marcus Berg

Publicerad 2008-09-29 kl 16:30

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå