Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kommer "Adde" i stället för Svensson och Linderoth?

Lundhs blogg

Anders Svensson är redan borta. Tobias Linderoth är inte i träning än och det låter som om han tackat nej till att vara med i VM-kvalet mot Portugal.

Vem kommer in? Ja, sett till hur det sett ut tidigare är det Daniel Andersson och Sebastian Larsson som fyller två defensiva platser om det blir 3-5-2.

Om Lars Lagerbäck inte vänder tillbaka till 4-4-2, då är det kanske bara Malmö-ankaret Andersson som fyller upp den defensiva rollen.

Jag, Pierre och Axel på redaktionen spånade om vem som kan komma in i truppen. Kanske är det Andreas "Adde" Johansson? Den förre Dif-spelaren gör succé i Ålborg.

Att Rasmus Lindgren skulle blixtinkallas verkar inte troligt, särskilt inte sett till att Lagerbäck såg Groningen i söndags och inte Ajax.

Annons

Gissar på följande trupp med 22 man:

Målvakter: Andreas Isaksson, Johan Wiland
Backar: Fredrik Stoor, Mikael Nilsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Petter Hansson, Oscar Wendt, Max von Schlebrügge, Andreas Granqvist
Mittfältare: Sebastian Larsson, Kim Källström, Daniel Andersson, Samuel Holmén, Viktor Elm, Johan Elmander, Andreas Johansson, Christian Wilhelmsson
Anfallare: Henrik Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg, Marcus Berg

Publicerad 2008-09-29 16:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto