Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Inte bra att Melberg missar VM-kvalet

Olof Mellberg kommer inte till VM-kvalet mot Portugal. Ljumskskadan som gjorde att han fick kliva av mot Palermo hindrar spel.

Återstår ett mittbackspar med Majstorovic och Hansson mot Portugal. Huga. Det här är väl dödsstöten för 3-5-2 i just den här matchen. Skönt, slipper Bank säga till Lagerbäck att han är dum i huvudet.

Blir det någon ny mittback nu? Tydligen kallade man in Max von Sclebrügge. Jaha.
Om jag hade bestämt hade det blivit Jonas Olsson. Han har ett grymt självförtroende just nu, och det behövs mot Ronaldo o Co

Ingen kan anklaga förbundskapten Lagerbäck för att ha flyt under hösten. Inte nog med att Edman, Shaaban, Linderoth och Svensson är borta, nu faller även Mellberg.

Undrar om mittbacken någonsin varit skadad i landslaget? Känns som om han klev in våren 2000 inför EM och blivit kvar där.
Ja, jag saknar honom mot Portugal.

Han var utan tvekan Sveriges bäste spelare under EM i somras och har sett bra ut i Juventus. Han behövs i sådana här matcher, och det är ofta då han taggar till lite extra.

Ja, ja, skador är en del av fotbollen och det är bara för Lagerbäck att tugga i sig. Även om det här måste ha en smak av barkbröd, men det kanske norrlänningen i Lagerbäck gillar.

Publicerad 2008-10-06 kl 13:49

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons