Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varför gör "Ljungan" en Reine Almqvist?

Lundhs blogg

När man surfar lite efter att ha tagit del av Expressens scoop om Ljungberg så inser man att det legat öppet mer än en vecka.
För det är inte svårt att hitta en del av snacket och ryktena i Seattle.

Det har skrivits i bloggvärlden om att han är het för Sounders och att han ska ha varit på plats där. På tisdag ska MLS:s nya klubb Seattle Sounders presentera en storspelare – och ryktet säger Ljungberg.

Jag trodde aldrig att Fredrik Ljungberg skulle fortsätta, så att när jag i söndags fick höra av en källa nära Ljungberg att det kommer ett besked om framtiden inom två veckor, då trodde jag det skulle bli att han lägger av.

Nu kanske det handlar om att han kör vidare i Major League Soccer i USA. Skönt för Ljungberg att fylla på bankkontot ytterligare i så fall.
Men jag fattar verkligen inte vad som driver honom?

Annons

Fredrik Ljungberg har spelat på högsta nivå och haft enorma framgångar, men de senaste åren har det varit tydligt att han inte håller längre.
Jag trodde inte han var typen som körde vidare utan att klara av att spela på högsta nivå.

Om det blir en succé? Nja, jag tror inte det. Inte ens David Beckham har klarat av att riktigt lyfta ligan och flytten till Milan gör det lite löjligt.
Jag är skeptisk till att Fredrik Ljungberg kan förgylla MLS – vare sig på planen eller utanför.

Seattle Sounders har tidigare funnits och var en del av NASL som var fotbollens försök att erövra USA med start i slutet av 1960-talet och en bit in på 1980-talet.

Bland annat spelade Reine Almqvist för klubben. Den gamle IFK-anfallaren körde en säsong. Men även profiler som Harry Redknapp, Kenny Hibbitt och Geoff Hurst har spelat där.

Annons

Seattle är en vacker stad men det regnar för mycket och klimatet är svenskt. Fast det är klart, ligasäsongen är kort och resten av tiden är det nära till framför allt LA för "Ljungan", men även NYC är ganska lätttillgängligt.

Publicerad 2008-10-25 19:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto