Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag måste ha samma PR-agent som Ljungberg

Lundhs blogg

Fredrik Ljungberg håller sig alltid kvar i medierna. Är det inte ett 20-tal storklubbar som jagar honom så är det en romans med en och annan donna eller ett reklamklipp.

Hans PR-agent gör onekligen ett strongt arbete, och numera tillhör han engelska the Outside Organisation där Henry Jacob hade han om hans konto så sent som tidigare i höstas.

Ljungberg var banbrytande i svensk fotboll när han anlitade Caroline McAteer, PR-guru som slog igenom när hon hade herrskapet Beckham i sitt stall, och länge styrde McAteer, som var rätt sur, det mesta kring Ljungan.

Hon hjälpte till att lägga filtar över stories när han krockat med en tant i en rondell eller så handlade det om att pumpa upp Puma-dealen än mer, eller haussa Calvin Klein.

Annons

Kanske är det vägen att vandra? Eller så har jag redan samma PR-agent? För nu är jag plötsligt med bland Sveriges stiligaste män 40+ – okej, jag är över 40 och det finns inget att göra åt åldern – och motiveringen känns helt okej.

Det är Tara som placerat mig i en grupp av stiliga män med bland andra musikern Christian Falk, komikern Henrik Schyffert, skådiskocken Per Morberg, filmaren Johan Renck, författaren PO Enqvist, arkitekten Thomas Sandell, konstnären Jockum Nordström och Odd Molly-ägaren Per Holknekt.

Men jag undrar bara: var är Björn Ranelid? Otroligt om han fallit bort.
Han är mycket mer värd en plats än de flesta andra på listan. Kanske något för sidan 4 i Expressen och sedan Kvällsöppet?

Annons
Publicerad 2008-11-03 14:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto