Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Paparazzis utanför landslagets hotell?

Kryllade av paparazzis vid vårt hotell när jag och Lühr svängde in efter middagen i går kväll. Var tvungen att fråga de riktiga gamarna vad de jagade för byte.

Det var tydligen John Mayer som checkat in. För er som kan ert Hollywood så vet ni att han är musiker och ihop med Jennifer Aniston.

Jag som trodde att det var John Major, den gamle konservative premiärministern i Storbritannien. Imponerar det på en utrikeskännare som Roland Andersson?

Någon sa att det var Jessica Simpsons kille. Nu säger "Soffan" att även Simpson och Mayer varit ihop. Men Simpson är ju ihop med Cowboys quarterback Tony Romo.

Visar sig att Lühr kan också och berättar att Patriots QB Tom Brady är ihop Dicaprios ex Gisele Blümchen. Ja, herregud, det händer grejer här.

Undrar om landslagets hotell i Manhattan Beach också är hårdbevakat av paparazzis? "Chippen" och Oksana var ju heta när de var i Miami i somras. Men utan Zlatan så lockar det kanske inte.
Ett spread på Anttonen, anyone?

På väg till träningen nu. Trafiken är som vanligt blytung. Men det är roligare att bo uppe i West Hollywood än i landslagets område där det inte händer mycket. Bodde där under turnén 2005 och jag har nog aldrig haft tråkigare.

Det var ett deppigt område där det inte gick att at sig någonstans utan bil. USA som sämst, om ni frågar mig.
Fast det är klart att landslagslirarna har bilar till utflykter.

I dag ska de till Universal Studios och kolla in stunttricks. Gissar att de även har några enorma köpcenter i närheten så de kan bränna lite av sina traktamenten. Tyvärr är ju inte dollarn som i fjol – då var man kung.

Finanskrisen skördar nya offer här i USA. I dag såg jag en flashig butik till salu på Sunset Boulevard och ägaren hade dessutom tryckt in sin Bentley på handikappplatsen framför butiken med en stor skylt med "FOR SALE" i vindrutan.

Men på vårt hotell märks det inte – en talrik gröt och kaffe för 125 spänn. Fast det är en spänstig gröt.

Löpning för tredje dagen i rad. Beach 2009, here I come. Fast den groteskt stora steken som jag sänkte i mig i går kväll under en middag med Expressens legendar Gunnar Nordström tyder snarare på Beach 2011.

Landslagsläkaren Magnus Forssblad ville tydligen sy ihop en journalistgolf med oss gamar. Ryktas att landslagsledningen steglat honom i källaren på hotellet tills han erkände att det var ett skämt…
Fast det är bara ett rykte.

Publicerad 2009-01-21 kl 18:32

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons