Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pavlytjenko gör en Linderoth

Lundhs blogg

Roman Pavlytjenko drar in rätt många pund på att spela i Tottenham, och sedan gnäller ryssen på både maten och brudarna i England.
Inte så begåvat av anfallaren.

Maten "går inte ens att jämföra med Ryssland", enligt den långe stören.
Jo, jo, det känns inte som han kommer från kökens mecka direkt. Och varför klaga när han bor i London – hade han bott ute på landet hade jag fattat det mer.

Ryssen gör nu samma misstag som Georgi Hristov. En anfallare från Makedonien som fick fel rubriker efter att han slaktat Barnsleys brudar för att de både var fula och drack för mycket öl.

Även om Daily Mail tvingade honom till en försoningsbild med lite lokala pubskönheter i Yorkshire så blev han aldrig någon succé i Premier League och knappt förlåten.

Annons

Den alltid blygsamme Tobias Linderoth gick i samma fälla när han i lokaltidningen Borås Tidning uttalade sig negativt om Liverpool som stad när han spelade för Everton.
De engelska tidningarna hakade på och mittfältaren fick be om ursäkt.

Ingen vill höra en välbetald utlänning komma och klaga på något i hemlandet. Precis som att du själv kan klaga på din familj, men knappast någon annan.

Apropå Yorkshire borde det vara spöstraff på alla Leeds Uniteds spelare efter 0-2 borta mot Hereford – och Jermaine Beckford för armbågen och avstängningen.
Låter som om laget förlorat mot en järnvägsknut. Varför?

Publicerad 2009-02-17 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto