Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En efterlysning i Buster funkar

Eller rättare sagt när vi tog upp Ekwalls 30 år gamla Buster-efterlysning av Kristina "Lillan" Henriksson i premiären av Ekwall vs Lundh så gav det effekt.

Nu har "Lillan" hört av sig via mejl:

Det var roligt att alla vänner ringde och frågade om det var jag, ja det är jag, det är patrik som skall ha min sko, har han det?
Hoppas han kommer ihåg det, jag kommer ihåg det som det var igår, var gång jag ser han på sporten skrattar jag, jag fick efterlysningen då oxå men var blyg och vågade inte svara då, men nu kan jag svara på den efter många år haha,hoppas han kan höra av sig för skoj skull, MVH LILLAN

En del reaktioner efter Lagrells gästspel i Ekwall vs Lundh:

Kollar på E vs L med Lagrell. Kul. Men fasen vad småputtrigt det tycks bli med den mannen…
På tal om Lagrell. Man både gillar honom och inte. Fast fan vet om han inte är rätt ärlig med tanke på sin uppväxt. Eller så är han bara en mysig och pladdrig smålänning som lurar upp en på läktaren. J

Programmet med Lagrell blev…surrealistiskt på något sätt, lite väl mycket flabbande för min smak. Men du gjorde vad du kunde för att ställa bra frågor i alla fall.
Ha det/mats o, hbg

Vilken underbart rolig människa du är Olof, så precis ekwallvs lundh och jag skrattade nästan konstant åt dina humoristiska HUGG på Lagrell. Var bara tvungen att skicka ett beundrarmail. Ha det så bra! Mvh Joel

Publicerad 2009-02-20 kl 08:39

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons