Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tack för alla tips - ännu är det inte löst

Herregud, vad det regnar in mejl om hur jag ska tackla Champions League-läget. Stort tack för ert engagemang: Mark, Niclas, Max, Alan, Jimmy, Mohammed, Lex, Tobias, Mattias, Albin, Jocke o många fler.

Ni är verkligen många som verkar vara likna sugna på att se Zlatan vs Ronaldo som jag – och här nedan är en försmak.
Förvisso sponsrad av ett skoföretag men rätt cool och jag gillar Zlatans frissa.

[youtubeplay id=”1CrO82dR1RQ” size=”large”]

Dock är mitt problem fortfarande det samma: det finns inte något ställe som har Viasat här i Sälen, vilket många av er som har koll beklagar, och mitt mobila bredband är för svagt för Ondemand, åtminstone i stugan.

Jag har inte gett upp än – det gäller att hitta ett ställe med grym uppkoppling som gör att jag kan köra OnDemand.
Vet ni ställe så mejla, tack.

Publicerad 2009-02-24 kl 17:10

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons