Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inte utan att Zlatan hade suttit fint i Portugal

Lundhs blogg

Henrik Larsson skickade in två bollar mot Trelleborg i en träningsmatch. Marcus Berg gjorde ett mot Twente. Men Johan Elmander och Daniel Nannskog gick av planen mållösa i helgen.

Annat med Zlatan Ibrahimovic som gjorde två mål för andra söndagen i rad. Framför allt det andra var ju grymt.
Precis som Maradonas tredje mål i klippet nedanför:

[youtubeplay id=”6wM6K8YytfM” size=”large”]

Men Ibrahimovic landar inte i Lissabon i morgon som vi och en rad landslagsspelare för uppladdning i Estoril utanför Lissabon. Han hade behövts sett till formen på de andra anfallarna.

Deppigast är det nästan för Elmander som inte gjort mål sedan i december och som blev nollad mot West Bromwich i lördags och bara fick sex i betyg av Sky Sports.

Annons

Ja, ja, ingen kan påstå att Cristiano Ronaldo verkar direkt formtoppad om man ser till hans senaste matcher. Fast gnälla, filma och skälla på domaren är han vass på.

Blir en rysarmatch i Porto och frågan är vem som ska skickas ut till vänster? I min värld är bästa löningen att satsa på Olof Mellberg som högerback och sätta Mikael Nilsson till vänster.

Erik Edman känns för osäker sett till att han bara spelat i reservlaget. Nu när Behrang Safari hoppat av skadad och Oscar Wendt kommit in är Wendt hetast men han har inte varit högt rankad av förbundskapten Lagerbäck efter hans svaga landskamp i höstas.

Längtar själv ner till värmen i Portugal. Talas om 20 grader och sol i morgon. Rätt sjysst ställe att vara på, bara positiva minnen efter EM 2004.
Vi snackar Börje Lantz-territory med Villa Tomelilla – om den kåken nu finns kvar.

Annons
Publicerad 2009-03-23 00:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto