Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blev Bröndby för Nilsson - precis som fk.se skrivit

Lundhs blogg

Bröndby skrev redan i förmiddags på sin hemsida att Mikael Nilsson är klar för tre år. Även om en del svenska medier försöker skriva att man avslöjar den nyheten – efteråt.

Redan i höstas skrev fotbollskanalens Axel Pershagen att Mikael Nilsson skulle hamna i den danska storklubben. Inga svenska klubbar kan konkurrera med de danska klubbarna.

Malmö FF och Halmstads BK må ha varit sugna på Nilsson men det räcker att se lönelistan från danska ligan – Alexander Farnerud var i topp med åtta millar netto – och det kan få ligor konkurrera med, allra minst allsvenskan.

Uppgifter gör gällande att Nilsson ville mer hemåt och han har sedan länge en bostad i Malmö och med bron är det inte direkt långt att ta sig till Bröndbys träningar.

Annons

Det bästa är ju sedan att Nilsson kan flytta hem än närmare sedan, och då kanske till Halmstads BK eller Malmö FF.
Ny signing bonus, nytt avtal och så vidare.

Lite trist att Nilsson varvar ner, för det är ändå danska ligan han går till. Efter året i Panathinaikos och vad han visat i landslaget borde en bättre ligan kunnat vara aktuell.

Men det är klart, Nilsson är ingen spektakulär spelare och det fanns kanske inga riktigt heta bud som kan mäta sig med Bröndbys eknomiska muskler ihop med 25 procents forskarskatt under tre år.

Det gäller att få ihop till pensionen, det är givet. På det sättet fattar jag verkligen spelare över 30 år som först kollar kontraktets värde och sedan vad klubben heter.

Annons
Publicerad 2009-04-08 12:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto