Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan än hit, än dit

Lundhs blogg

Wow, jag trodde att det skulle bli mycket spekulationer kring Zlatan Ibrahimovic framtid, men den senaste tiden har överträffat mina förväntningar.

Klar för Barcelona. Utkonkurrerad i Barcelona av David Villa. Chelsea fick nobben av Zlatan. Real Madrid tjackar in svensken, Real köper inte honom utan Ronaldo, Kaka och en massa andra superstjärnor.

I dag är det massa Inter-bevakare som säger i Bladet att de tror att han stannar i den italienska klubben.
De kunde tillagt att de nog också är vad de vill.

Det är ett svårnavigerat träsk av uppgifter och med riktigtt tvära kast (typ klar för Barcelona ena dagen för att David Villa ska vara på väg till klubben nästa) vilket gör att man måste bedöma alla klara påståenden som ytterst tveksamma.

Annons

Det enda jag är övertygad om är att Zlatan Ibrahimovic är öppen för att flytta på ett annat sätt än tidigare, och nog bara kan övertygas av en rejäl Inter-satsning (och kanske lite egen löneförhöjning).

Att både han och Raiola har begränsat länderna till Spanien är också rätt givet sett till vad de sagt under de senaste månaderna.
Gör att alternativen är förbannat få, helt enkelt.

Men när ligorna är färdigspelade kanske bilden klarnar ganska snabbt. Åtminstone får man hoppas det, för till och med jag börjar tröttna på alla tvära kast.
Får kanske slå Mino en signal…

Publicerad 2009-05-16 12:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto