Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Både fans och Lagerbäck vill ha ens huvud på ett fat

Lundhs blogg

Trillar in många mejl nu, och rätt många är förbannade. Anledning? Att vi i presspacket inte är hårda nog mot Lars Lagerbäck.

Hej Olof. Jag är förvånad och också lite besviken att ingen av er på fotbollskanalen har tagit upp det faktum att det är Lagerbäcks fel att vi förlorade mot Danmark. Det var Lagerbäck som sa att Källström skulle vara första straffskytt. Han gjorde det trots att vi har Italienska skytteliga vinnare och tillika första straff läggare i Inter (som inte missat en enda straff sen han kom dit om jag inte har fel).

Att då bestämma att någon annan än Zlatan ska slå straffarna är direkt tjänstefel! Jag hade kunnat acceptera att Lasse hade fått tillfällig järnblödning och sagt Henke, men det bör vara Zlatan.

Annons

Varför är ni journalister så glada i Lagerbäck? Känns som att hela Svenska folket vill ha bort honom och inte ens när han begår en sån här blunder så sågar ni honom. Jag tycker att ni borde plocka fram stora häcksaxen och motorsågen och gå loss tills svetten lackar.
Tack för mig.//Alexander

Frågar man Lasse Lagerbäck är hans uppfattning ungefär ganska precis 180 grader därifrån. Han tycker ju att de flesta av oss är intellektuellt sett mindre bemedlade (fint ord för korkade).

Som jag ser det var det knappast bara Lagerbäcks fel att Sverige förlorade. Trots allt sprang elva spelare in på planen.
Och de förlorade matchen, men Lagerbäck hade valt dem.

Annons

Undrar förresten om inte Lagerbäck skarvade med sanningen i fredags. Igen. Han sa ju att alla var spelklara.
Då visste förbundskaptenen att Anders Svensson inte kunde spela.

Även nämnde Svensson körde en fin lögn och sa att han var spelklar. Ja, ja, det är som det är – i kärlek, krig och fotboll är allt tillåtet.

Publicerad 2009-06-08 19:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto