Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vill Zlatan verkligen vara Uniteds tredje man?

12å

Engelska Daily Mirror kopplar nu ihop Zlatan Ibrahimovic med Manchester United.
Vore en överraskning.
Zlatan har ju varit tydlig i sin inställning till fotbollen i England.

Dessutom framställer den engelska tidningen det som att Sir Alex Ferguson, som bara fått in en gratis Michael Owen, och nu fått nobben av Karim Benzema och Franck Ribéry plötsligt ska ha riktat in blicken mot Ibrahimovic.

Vill svensken kliva in som tredje mannen? Nja, skulle inte tro det. Han har ju varit öppen om att han helst vill till Spanien.
Och i England är han inte så ansedd, men jag har inget emot skiftet även om Barca eller Real nog passar honom bättre.

ANNONS

Såg ju även att Interdirektören Gabriele Orioli i går sa att att svensken stannar, eftersom, "allt är löst". Och att nu samlas ju lagen för träningsläger.
Ja, den som lever får se och jag tror inte cirkusen har snurrat färdigt.

Som Inter-fantast hade jag inte med säkerhet räknat in Zlatan Ibrahimovic i truppen förrän efter att transferfönstret har stängt den sista augusti.
Både när han lämnade Ajax och Juventus så skedde det i sista stund – han hade till och med spelat tre ligamatcher för Ajax.

*****

Johan Dahlin till Malmö FF. Han imponerade inte på mig under U21-EM, men jag gillar att klubben handlar.
Om nu Jonas Sandqvist vill vidare och inte förlänger är det ju bara att köpa det, utan att gnälla, och hitta spelare som verkligen vill spela för klubben.

ANNONS
Måste säga att Bengt "Buffalo" Madsens publika sågning av Labinot Harbuzi i och för sig var underhållande. Samtidigt förstår jag inte hur "Buffalo", som är så klumpig, kan vara ordförande i MFF, och att han har stöd från folk runt om klubben?

*****

Andreas Landgren till Udinese är en chansning från honom. Jag förstår också att han tar den, stålarna, serie A, äventyret och så vidare, men den italienska klubben är känd för att plocka in billiga och unga spelare för att förhoppningsvis tjäna pengar på dem.
Henok Goitom var en vinstlott som efter utlåning gav Udinese 30 miljoner. Om Landgren inte gör succé kan han säljas till Skandinavien för 3-4 miljoner eftersom han varit i serie A – det finns en fallhöjd från Udinese – och då har Udinese inte förlorat något.

ANNONS
Däremot förstår jag inte HIF som inte bara drog tillbaka kontraktsförslaget när det inte skulle bli något. Klubben ser ju ut som en dubbel loser.

*****

Varför är folk så chockade av att Malmö ligger där klubben ligger? Sydsvenskan hade ju ett uppslag om krisen i onsdags.
I våras spelade man lite över sin förmånga, nu spelar man lite under sin förmåga.
I slutändan är MFF max ett mittenlag och nu faller det stora ansvaret på Roland Nilsson och Hans Gren. De har haft tid och fått spelare de velat ha – vad hände medHalsti och Kruys? – och ändå är det inte bättre än så här.

Publicerad 2009-07-09 kl 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto