Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vila Zlatan om han har ont - ska slå ungrarna ändå

Dag 2 på Stockholms Stadion och det var fokus på avslutningar och kvaliteten var allt annat än glädjande.
Kan knappt minnas några bollar som gick i mål.

Men träning är väl träning och det blir säkert bättre på lördag kväll. Då Sverige kutar in på Nep-stadion (som jag vill säga) eller Ferenc Puskas-stadion som den heter numera.

I samband med den svenska träningen var alla utom Zlatan Ibrahimovic på plats, han körde rehab på hotellet. Ändå svävade hans ande över arenan i och med att han är osäker startande med ett ömt knä.

Sverige ska klara Ungern även utan Barcelonas storstjärna i frontlinjen. Visst, han fixade segern 2005 med ett av tidernas bästa landslagsmål. Målställningen har väl inte slutat darra än.

Däremot vill jag inte se en halvskadad Zlatan på planen, där alla tror att han ska fixa det. Kom ihåg Spanien hemma då han nobbat landslaget och alla trodde att Sverige skulle få stryk.
Utan Zlatan blir laget och kollektivet emellanåt starkare.

Att jag tycker så här betyder INTE att jag vill se landslaget utan Zlatan, utan snarare att jag vill se landslaget med en frisk och fräsch och sugen Zlatan.

När det gäller Ungern så tycker jag att folk haussar lördagens motstånd för mycket och att det heter att landslaget börjat närma sig forna tiders framgångar. Glöm det.

Ungern har inte mött Portugal än och har spelat mot Sverige en gång och fått stryk och tagit en poäng i en hemmamatch mot Danmark.
Ungerns poängskörd är från matcher mot Malta och Albanien.

Om det blir förlust för Sverige på lördag hänger det ihop med att svenskarna är för dåliga, inte att ungrarna är för bra.
Så enkelt är det.

Publicerad 2009-09-02 kl 15:05

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons