Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Få leenden från Zlatan

Efter en stängd träning där det sades att Zlatan Ibrahimovic gick för fullt, precis som övriga spelare, så var det dags för den nyfriserade Barcelona-stjärnan att sätta sig vid podiet.

Man kan lugnt säga att det var fullt pådrag. Känns som om halva SVT var där och alla redaktioner hade skickat stora styrkor. Det var definitivt det största uppbådet under veckan.

Frågorna haglade och Zlatan gjorde så gott han kunde – ni kan de hela PK:n här intill. Men det var rätt uppenbart att anfallaren inte var på topphumör. Korta svar. Få leenden. Ja, inget riktigt engagemnag.

Hoppas att det kommer på lördag om han nu spelar. Lite oklart efter presskonferensen. Ingen allvarlig skada men ändå något som gör ont men bara en smäll samtidigt som smärtstillande kan vara ett tvång.

[youtubeplay id=”EG47AfX3p3s” size=”large”]

Mitt tips är att han spelar. Särskilt sett till att han var ganska säker på att Sverige skulle fixa VM-platsen.
Även om han sa rätt saker: att det fanns andra spelare som kan kliva in.

Att Zlatan saknade Christian "Chippen" Wilhelmsson var rätt uppenbart och mittfältaren hade ringt honom och berättat om petningen. Zlatan sa sig vara säker på att Chippen alltid gjort sitt bästa i landslaget.

Lars Lagerbäck fick även förklara hur han kunde utelämna Zlatan Ibrahimovic från sitt drömlag gällande Champions League. Förbundskaptenen sa sig ha fått veta att man inte skulle ta ut en landsman…

Publicerad 2009-09-03 kl 14:16

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons