Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Få leenden från Zlatan

Lundhs blogg

Efter en stängd träning där det sades att Zlatan Ibrahimovic gick för fullt, precis som övriga spelare, så var det dags för den nyfriserade Barcelona-stjärnan att sätta sig vid podiet.

Man kan lugnt säga att det var fullt pådrag. Känns som om halva SVT var där och alla redaktioner hade skickat stora styrkor. Det var definitivt det största uppbådet under veckan.

Frågorna haglade och Zlatan gjorde så gott han kunde – ni kan de hela PK:n här intill. Men det var rätt uppenbart att anfallaren inte var på topphumör. Korta svar. Få leenden. Ja, inget riktigt engagemnag.

Hoppas att det kommer på lördag om han nu spelar. Lite oklart efter presskonferensen. Ingen allvarlig skada men ändå något som gör ont men bara en smäll samtidigt som smärtstillande kan vara ett tvång.

Annons

[youtubeplay id=”EG47AfX3p3s” size=”large”]

Mitt tips är att han spelar. Särskilt sett till att han var ganska säker på att Sverige skulle fixa VM-platsen.
Även om han sa rätt saker: att det fanns andra spelare som kan kliva in.

Att Zlatan saknade Christian "Chippen" Wilhelmsson var rätt uppenbart och mittfältaren hade ringt honom och berättat om petningen. Zlatan sa sig vara säker på att Chippen alltid gjort sitt bästa i landslaget.

Lars Lagerbäck fick även förklara hur han kunde utelämna Zlatan Ibrahimovic från sitt drömlag gällande Champions League. Förbundskaptenen sa sig ha fått veta att man inte skulle ta ut en landsman…

Publicerad 2009-09-03 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto