Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Malta - ett klassiskt skitlag

Malta skrämmer inte mig, även om jag fattar att Lars Lagerbäck, Kim Källström och de andra säger att man måste ta laget på allvar.

För det finns fortfarande skitlag där ute – dock måste man göra jobbet. Klart som fan att Sverige ska skicka in fyra, fem bollar på malteserna och på sätt sätta press på danskarna som ju spelar sin match mot Albanien efter svenskarna är klara.

Malta har tagit en pinne (0-0 hemma mot Albanien) och har 0-21 i målskillnad. Bästa spelaren Michael Mifsud är klubblös efter att Coventry släppt honom i somras. Att nye förbundskaptenen John Buttigieg är ovän med en av Maltas bästa försvarare (Luke Dimech) och överraskande nog ratar serie C2-backen Andrei Agius (åtminstone, enligt Times Kevin Azzopardi) talar för Sverige.

Dags att Sverige sätter rejält tryck på danskjävlarna inför holmgången på Parken 10 oktober.
Så ställ till med målfest på onsdag kväll. 7-0 som senast på Malta?
*****
Förbundets tyska polistejp – fantastisk kvalitet – är flitigt använd på Maltas nationalarena för att hålla presspacket i schack. Imponerande arbete.
*****
Malta ger ett behagligt intryck, särskilt klimatet, men det är tydligt att det nya landet (1979) har en del att jobba med och EU-medlemsskapet (2005) kändes väl tidigt. Det är ju våra skattepengar…för jag kan inte tänka mig att landet lämnar nettobidrag.

Publicerad 2009-09-07 kl 11:49

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons