Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Varför gillar jag Christensens grepp?

Canal Plus satte fin fokus på IFK Göteborgs målvakt Kim Christensen i samband med lagets möte med Örebro SK.

Dansken flyttade helt enkelt stolpen och gjorde målet mindre. Fått många mejl av den här typen efter Christensens nya grepp:

Hej Olof ! Ni på Fotbollskanalen.se ställer frågan betr.Christensens stolpflytt. Vad tycker Ni själva på redaktionen ? Själv blir jag illa berörd över att elitidrottsmän och tränare har den attityden som Christensen, Hysén och Rehn visade i går.Jag undrar vad Hyséns farsa tycker? Han brukar, med rätta, bli mycket upprörd när spelare försöker fuska till sig en straff. Eller när spelare ligger och vrider sig i fejkad smärta efter en regelrätt tackling för att söka förmå domaren att ge motståndaren gult kort.Vi minns väl alla pajasen Rivaldo i matchen mot Turkiet. Var finns känslan för fairplay och varför tar fusket över. Den här typen av beteende är lika avtändande för fotbollsentusiasten som silikontuttar är för sexet.

Kan inte Ni kolla upp IFK Göteborgs alla matcher i år och se om det ev. finns några stolpar ut hos Christensen som kunde ha varit stolpe in och vad det i så fall betytt för poängställningen.

Själv tänker jag ta en paus från fotbollen, just nu är det inte roligt.
Vänliga hälsningar ! Erik

Kommer på mig själv med att tycka att det är lite coolt och en fräckis som gått hem. Visst fan är det fusk, men det är en typ av fusk som förekommer i idrottsvärlden och som man kör så länge det går.

Det blir svårt för domarna att upptäcka allt och deras jobb är i det närmaste omöjligt, men den här typen av grejer kommer vi inte slippa vare sig vi vill eller ej.

Många vill att Blåvitt ska få poängavdrag, men det är ju omöjligt enligt reglerna, och då är det många lag som ska drabbas av poängavdrag om allt fusk ska bestraffas med det.

Publicerad 2009-09-24 kl 13:07

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons